Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Μ.Αλέξανδρος Κρ.Βρύσης 75-60 (φωτο&βίντεο)


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας που για την 15η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης στην Αριδαία με 75-60.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Αμπάρη να ξεκινάει πολύ δυνατά στον αγώνα και να πετυχαίνει δύσκολα καλάθια δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Προς το τέλος του δεκαλέπτου όμως οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά μειώνοντας στους 5 (21-16).
Καταστροφικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους (οι οποίοι δέχτηκαν τρεις τεχνικές ποινές από τον διαιτητή της αναμέτρησης Χατζηχαρίση) με τους παίκτες του Τυριακίδη να εκμεταλλεύονται τα λάθη των γηπεδούχων και με μεγάλο όπλο την ευστοχία του Τολιόπουλου έξω από τα 6,75 πήραν κεφάλι στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου (37-42).
Στην επανάληψη ο ΦΟΑ μπήκε αποφασισμένος για τη νίκη και με ένα σερί 10-0 πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ και στην άμυνα ήταν αλάνθαστος με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δύσκολα (πέτυχαν μόλις 7 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του αγώνα όμως οι γηπεδούχοι ευστόχησαν στα κρίσιμα σουτ καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Εκτός αποστολής για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν οι Τζάτσης και Χαραλαμπίδης.
Καλοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Χατζηχαρίσης Σ. και Καραμανλής Γ., λίγο αυστηρός ο πρώτος σε κάποιες τεχνικές ποινές που έδωσε.
Την επόμενη αγωνιστική (7/2) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του ΑΟΚ Βέροιας ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

Δείτε στο βίντεο φάσεις μέσα από την κάμερα του karatzova.com


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(21-16), 2o(37-42), 3o(58-49), 4o(75-60)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Kανονίδης Γ. 2, Αβραμίδης 9(3), Ταρασίδης 4(1), Τόπκας, Τοπαλίδης 8, Μπεγλόπουλος 11, Παπαβραάμ 12(3), Αθανασιάδης 9, Χατζηιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος 2, Σαμαρτζίδης 5(1), Αμπάρης 13.
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ (Τυριακίδης): Aθανασιάδης 6(1), Τολιόπουλος 14(4), Μαραζίδης, Πουρλιοτόπουλος 15, Περπερίδης 5, Μπαμπανάσης, Αμιτζόγλου, Κυριακίδης, Κοκκινίδης 4, Μαντζούκης 4, Καλαβάζης 8, Οικονομόπουλος 4.
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.