Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ: Διακινητές πέταξαν στα βράχια ανάπηρη 70χρονη!


Απάνθρωποι και αδίστακτοι διακινητές έφεραν από την Τουρκία και εγκατέλειψαν πάνω σε απόκρημνα βράχια και μέσα στον ήλιο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” στη Σύμη, ένα άτομο  με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και μία 70χρονη με κινητικά προβλήματα με τα αναπηρικά καροτσάκια τους!

 Οι δυο - μαζί με άλλα  άτομα - εντοπίστηκαν και διασώθηκαν από το Λιμενικό. Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από ξηράς με περιπολικό όχημα του Λιμενικού, και δια θαλάσσης, με συνδρομή ιδιωτικού Ταχύπλοου σκάφους, στο οποίο επέβαιναν και στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν σε βραχώδη δύσβατη περιοχή πλησίον του όρμου “ΜΑΡΑΘΟΥΝΤΑΣ” οι τέσσερις παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί. 

Οι 4 απεγκλωβίστηκαν και διεσώθησαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Σύμης, όπου παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, που διενεργεί την προανάκριση. Οι φωτογραφίες που εδωσε στην δημοσιότητα το Λιμενικό δείχνουν την τραγικότητα της κατάστασης και το τι αντιμετωπίζουν κάθε μέρα τα στελέχη του Λιμενικού, σε όλα τα νησιά. Αλλά δείχνουν και πόσο αδίστακτοι είναι οι διακινητές... 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.