Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός...


Μοναδικό θέμα συζήτησης-όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο-στον πρωινό καφέ του Σαββάτου στην πόλη της Αριδαίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, είναι το μεταμεσονύκτιο διάγγελμα του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα της 05ης Ιουλίου και τα επακόλουθά του για τη ζωή των Ελλήνων.
Ήδη τα πρώτα δείγματα έκαναν την εμφάνισή τους, αφού στα ΑΤΜ εμφανίσθηκαν οι πρώτες... ουρές, όπως και στα πρατήρια υγρών καυσίμων, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και στα πολυκαταστήματα για προμήθεια αγαθών. Οι απόψεις και οι ερμηνείες για το θέμα, όπως είναι φυσικό ποικίλουν, και ο καθ´ ένας προσπαθεί με επιχειρήματα να δικαιολογήσεις αυτά. Το μόνο βέβαιο είναι πάντως ότι τη στιγμή αυτή ο πανικός που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο χειρότερος σύμβουλος, είναι περιττός. Αυτό   που αρμόζει τώρα σ´ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, είναι η ψυχραιμία, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι για μία ακόμη φορά το αισθητήριο του Ελληνικού λαού θα επιλέξει την καλύτερη λύση γι´ αυτόν και τα παιδιά του...

By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.