Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Βρήκε το... δάσκαλό του!


Με άκομψο μάλλον τρόπο- γεγονός που σχολιάστηκε ανάλογα από τους παρευρισκόμενους-  επιχείρησε να δικαιολογήσει την αποχώρησή του σήμερα (24/6) μεσημβρινές ώρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεοδωρίδης Θεόδωρος...
... λόγω ειλημμένων υποχρεώσεών του , από την εκδήλωση  (Δες ΕΔΩ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, σχετικά με τον απολογισμό του σχολικού έτους 2014-2015,  με αποτέλεσμα να λάβει πληρωμένη απάντηση από τον εκείνη τη στιγμή ευρισκόμενο και  ομιλούντα για το θέμα  στο βήμα  Διευθυντή Κούγκα Κων/νο. 

Βλέποντας την... ανησυχία του Αντιπεριφερειάρχη ο ομιλητής, ανέφερε ότι ‘’ Ο Αντιπεριφερειάρχης βιάζεται να αποχωρήσει’’ , για να απαντήσει ο Αντιπεριφερειάρχης ότι ‘’ Βλέπω  ότι έχετε πολλά να πείτε ακόμη’’ για να λάβει τελικά την... πληρωμένη  απάντηση από τον ομιλούντα Διευθυντή ότι ‘’Συγγνώμη που κάναμε πολλά, αλλά πρέπει να τα πούμε στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα’’!!

 Αποχωρώντας  ο Αντιπεριφερειάρχης, λόγω του ότι όντως υπήρχε προγραμματισμένη σύσκεψη για την προστασία των υδάτινων αποδεκτών, όρισε την περιφερειακή σύμβουλο Ζωγράφου-Τσαντάκη Μαρία ως εκπρόσωπό του στην εκδήλωση, αλλά και στην μετέπειτα απονομή των επαίνων στους μαθητές και εκπαιδευτικούς...

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.