Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Ποιος λέει αλήθειες και ποιος αναλήθειες!



Έκπληκτοι και απορημένοι οι κάτοικοι-δημότες της Αλμωπίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, παρακολουθούν τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν σχετικά με το ιστορικό της κατεδάφισης της κατοικίας του Μενέλαου Λουντέμη και την ψευδή και θλιβερή συμπεριφορά του Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη...
...όπως του καταλογίζει εις εκ των κληρονόμων με επιστολή του,  ο οποίος  για λόγους που γνωρίζει μόνο αυτός, προέβη  στην έκδοση ανακοίνωσης, η οποία  τον εκθέτει καθ΄όσον ''συλλαμβάνεται με τη γίδα στην πλάτη''.

Άλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την Αρχή. Ύστερα από τη σχετική αλληλογραφία του Πολεοδομικού Γραφείου Αλμωπίας, το οποίο διοικητικά υπάγεται στις υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες (υπηρεσίες) ελέγχονται από τον Δήμαρχο, διέταξαν τους κληρονόμους να το κατεδαφίσουν εντός τριών ημερών από την επίδοση (05/6/2015), ειδάλλως  θα υποστούν τις όποιες συνέπειες. Ως νομοταγείς οι κληρονόμοι, εκτέλεσαν την εντολή, όμως πριν προβούν στην κατεδάφιση, σύμφωνα με αναγραφόμενα στην επιστολή του ενός εις εξ΄αυτών και συγκεκριμένα του Κου Τσίτσου Γρηγόρη, μετέβη το πρωί της ιδίας ημέρας (12/6)  στο Δημαρχείο Αλμωπίας, χωρίς να έχει υποχρέωση, προκειμένου ενημερώσει τον Δήμαρχο για την κατεδάφιση. Όπως και έγινε, χωρίς όμως, όπως υποστηρίζει και πάλι ο κληρονόμος, ο Δήμαρχος  να εκφέρει κάποια αντίρρηση  ή διαφωνία γι΄αυτό. 
Μετά το πέρας της κατεδάφισης, με ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, στην οποία περιέχεται και δήλωση του ιδίου του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη, κάνει γνωστό ότι την κατεδάφιση της κατοικίας του Μενέλαου Λουντέμη, την πληροφορήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου και ο ίδιος ο Δήμαρχος, από δημοσιεύματα του τύπου!! Ύστερα από αυτό, ο ανωτέρω κληρονόμος, με επιστολή του, κατηγορεί τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη, για ασύστολα ψεύδη, προκαλώντας σ΄αυτόν, και όχι μόνο θλίψη για αυτήν του την ενέργεια.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την αλληλογραφία και την επιστολή του κληρονόμου:



από την ανάγνωση των οποίων προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα, στα οποία έχει ηθική υποχρέωση να δώσει απαντήσεις ο Δήμαρχος Αλμωπίας, προκειμένου οι κάτοικοι βγάλουν τα συμπεράσματά τους:
1.- Ήταν εν γνώσει του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη η παραπάνω σχετική αλληλογραφία του Πολεοδομικού Γραφείου Αλμωπίας, το οποίο υπάγεται διοικητικά στον Δήμαρχο!
2.-Αν όχι, είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα, το Πολεοδομικό Γραφείο Αλμωπίας, να μην είχε ενημερώσει σχετικά  τον Δήμαρχο Μπίνο Δημήτρη!
3.-Η ολιγόλεπτη συνάντηση  της 12/6 πρωινές ώρες, και ότι σχετικά λέχθηκε μεταξύ Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη και του κληρονόμου Τσίτσου Γρηγόρη, στο κτήριο του Δήμου Αλμωπίας και πριν την κατεδάφιση της κατοικίας, που επικαλείται ο κληρονόμος, πραγματοποιήθηκε ή όχι!
4.- Μήπως η ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας, περί μη γνώσης κατεδάφισης της κατοικίας την 12/6, οφείλεται στην έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας!
5.-Μήπως η έκδοση του Δελτίου από το γραφείο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, έγινε εν αγνοία του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη!

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.