Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: "Άδειασαν" τα ΑΤΜ των Τραπεζών! (φώτο)


Την παραπλεύρως εικόνα  παρουσίαζαν σήμερα (27/6) πρωινές-μεσημβρινές  ώρες τα πιστωτικά ιδρύματα στην πόλη της Αριδαίας.

Με το που ξύπνησαν και έμαθαν για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί δημοψηφίσματος, έντρομοι και φοβισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, δικαιολογημένα ή μη,  έτρεξαν στα ΑΤΜ των τραπεζών για να προβούν σε ανάληψη των χρημάτων τους. 

Την μεγαλύτερη… ουρά διαπιστώσαμε στην Εθνική και στην τράπεζα Πειραιώς. ενώ μικρότερες υπήρχαν στις άλλες τράπεζες. Ανάλογες εικόνες παρατηρήθηκαν και στις τράπεζες των άλλων πόλεων της Πέλλας.

By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ...ΛΟΓΟ!!!...ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ...ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΤΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ Ν' ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (ΣΤΟ ΚΤΕΛ) ΚΑΙ ΣΤΟ Τ-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ....ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΩΝ"...ΤΥΧΑΙΟ????...ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΓΝΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.