Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes: Οι Έλληνες πάνε για «ναι»


Αλλαγή στις διαθέσεις των Ελλήνων σχετικά με την πρόθεση ψήφου στο δημοψήφισμα της Κυριακής διαισθάνεται η πολυεθνική εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes.

Αντί της αρχικής, διάχυτης τάσης προς το “ΟΧΙ” στην πρόταση των δανειστών, τις τελευταίες ώρες το ρεύμα φαίνεται ότι μεταστρέφεται, τείνοντας μάλλον προς το “ΝΑΙ”.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς της Ladbrokes, η απόδοση του σχετικού στοιχήματος διαμορφώνεται τώρα σε 1/3 για το “ΝΑΙ”, πράγμα που σημαίνει ότι, εάν ο παίκτης επενδύσει π.χ. 3 ευρώ, θα πάρει πίσω μόλις 4 στην περίπτωση, που το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Αντιθέτως χθες, όταν η Ladbrokes άνοιξε το στοίχημα για την Ελλάδα, η απόδοση που είχε ορίσει ήταν 2/1 για το “ΝΑΙ” και μόνο 1/3 για το “ΌΧΙ”, θεωρώντας ως μάλλον δεδομένο ότι αυτό θα επιλέξει η πλειοψηφία των Ελλήνων στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Αλεξ Ντόναχιου, ανώτερο στέλεχος της Ladbrokes, “η αρχική εντύπωσή μας ήταν ότι ο ελληνικός λαός θα στηλώσει τα πόδια στις απαιτήσεις των ξένων, φαίνεται όμως ότι έχει γίνει μια στροφή 180 μοιρών. Εάν το δημοψήφισμα τελικά διενεργηθεί, το θετικό αποτέλεσμα (“ΝΑΙ”) αρχίζει να φαίνεται όλο και πιο πιθανό”.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.