Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

10 σειρές για να δούμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού...


Επειδή δεν έχει Game of Thrones και Walking Dead δεν πάει να πει ότι δεν έχει καλές σειρές στην τηλεόραση. 
Αλλά δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς αυτό, το ξέρετε ήδη αφού είμαστε σίγουροι ότι και εσείς «καταβροχθίζετε» αβέρτα τηλεοπτικές σειρές. 
Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να συγκεντρώσουμε δέκα σειρές που προβάλλονται φέτος το καλοκαίρι και αξίζει να διαθέσετε τον χρόνο σας σε αυτές μέχρι να επιστρέψει το βαρύ πυροβολικό του χειμώνα. 
Wayward Pines 
Η δημοφιλέστερη σειρά του φετινού καλοκαιριού στην Αμερική, βρίσκει τον Ματ Ντίλον να επιστρέφει στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια, ως πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, ξυπνάει σε μία παράξενη πόλη. Δεν τον αφήνουν να φύγει και όταν το επιχειρεί ανακαλύπτει έναν τεράστιο ηλεκτρικό φράκτη που εμποδίζει την έξοδο. Το κεντρικό μυστήριο αποκαλύπτεται σύντομα και από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου το αν θα σας πείσει ή όχι. 
The Strain
Δεύτερος κύκλος σε εξέλιξη για τη σειρά που βασίζεται στην τριλογία βιβλίων του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και του Τσακ Χόγκαν. Τα βαμπίρ είναι διαφορετικά από ότι τα έχουμε συνηθίσει, η πλοκή χωλαίνει λιγάκι εδώ που τα λέμε αλλά για καλοκαιράκι  μια χαρά είναι. Αφήστε που το περουκίνι του Κόρεϊ Στολ μοιάζει φέτος πιο πειστικό.
True Detective 
Εντάξει, ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε. Ο δεύτερος κύκλος του True Detective δεν γεμίζει ούτε το ένα παπούτσι της πρώτης σεζόν. Το έργο ήταν από την αρχή δύσκολο και το ξέραμε, αλλά έγινε εύκολα αντιληπτο με το που παίχτηκαν τα πρώτα επεισόδια. Ο Κόλιν Φάρελ, η Ρείτσελ Μακ Άνταμς και ο Βινς Βον δεν έχουν στα χέρια τους τόσο καλό υλικό, αλλά αν σταματήσουμε τις συγκρίσεις η σειρά είναι ότι καλύτερο μπορεί να δει κανείς το καλοκαίρι. 
The Brink 
Κωμωδία του HBO με τον Τιμ Ρόμπινς και τον Τζακ Μπλακ, που ως υπουργός εξωτερικών της Αμερικής και χαμηλόβαθμο στέλεχος της πρεσβίας του Πακιστάν αντίστοιχα προσπαθούν να αποτρέψουν πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή. Βαδίζει στα χνάρια του Dr. Strangelove (δεν τα συγκρίνουμε σε καμία περίπτωση) και ο Ρόμπινς είναι απολαυστικός στο ρόλο του. Για τον Τζακ Μπλακ δεν μπορούμε να πούμε πολλά, τον γουστάρουμε ότι και να κάνει. 
Ballers 
Η υπόθεση ακολουθεί έναν πρώην παίκτη αμερικάνικού Football (Ντουέιν Τζόνσον) ο οποίος πλέον ακολουθεί καριέρα ατζέντη. Η σειρά, μας βάζει μέσα στον κόσμο του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου και τις ζωές των παιχτών, των οικογενειών τους και των ανθρώπων που κρατάνε το μέλλον και τις καριέρες τους στα χέρια τους. 
Fear The Walking Dead
Το μόνο που έχουμε δει από τη σειρά είναι μερικά trailer. Και επίσης θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου οπότε τεχνικά οριακά προλαβαίνει να χαρακτηριστεί καλοκαιρινή. Όμως το spin-off του Walking Dead κουβαλάει πάνω του την κληρονομιά του μεγάλου αδελφού και μια περιέργεια για το πώς ξεκίνησε η επιδημία την έχουμε. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 6 επεισόδια.
Hannibal
Η καλύτερη σειρά που δεν βλέπει σχεδόν κανένας. Γι αυτό και ο τρίτος κύκλος που βρίσκεται σε εξέλιξη θα είναι και ο τελευταίος. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η αισθητική της, η πλοκή της και οι ερμηνείες της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορούν στην πιάτσα  την τελευταία διετία.
Sense8
Η σειρά του Netflix, αποτελείται από 12 επεισόδια και ακολουθεί 8 τελείως διαφορετικούς ανθρώπους από κάθε γωνιά της Γης που βρίσκονται ξαφνικά ψυχικά συνδεδεμένοι. Τώρα καλούνται να βρουν τρόπο να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση αλλά και να επιβιώσουν από αυτούς που τους κυνηγούν και τους θεωρούν απειλή για την ανθρωπότητα.
Mr. Robot
Ένας νεαρός και ταλαντούχος χάκερ είναι παράλληλα λιγάκι μονόχνοτος και όχι ιδιαίτερα κοινωνικός. Ο μόνος τρόπος που μπορεί Να επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους, είναι με το να τους χακάρει. Τα ιδιαίτερα ταλέντα του θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ένας μυστηριώδης τύπος που έχει σκοπό να φέρει την αλλαγή στον κόσμο.
Aquarius
Διαδραματίζεται το 1967 και ακολουθεί έναν αστυνομικό ο οποίος προσπαθεί να εντοπίσει και να σταματήσει τον Τσαρλς Μάνσον και τους οπαδούς του πριν την γνωστή εγκληματική του δράση. Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι πρωταγωνιστεί λίγο πριν την επιστροφή του στα X-Files, η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν και μετά τα πρώτα 3-4 επεισόδια σε παρασέρνει για τα καλά στον κόσμο της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.