Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυλαία για την θεατρική σεζόν για Παιδικά & Εφηβικά Τμήματα Εδεσσαϊκού Θεάτρου


Τα παιδικά τμήματα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και η Εφηβική πειραματική σκηνή με μία όμορφη εκδήλωση αποχαιρέτησαν τη φετινή θεατρική Σεζόν. 

Λόγω του καιρού οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν μαζί στο Πάρκο των μικρών Καταρρακτών και οι μικροί Ηθοποιοί ενθουσίασαν τον κόσμο που γέμισε το πάρκο. 
Τα παιδικά τμήματα παρουσίασαν τις  «Όρνιθες … με μπικουτί» σε μια διαφορετική προσέγγιση με απολαυστική μουσικοκινητική ερμηνεία. 
Η Εφηβική Πειραματική Σκηνή προσέγγισε με ιδιαίτερα εύστοχο τρόπο μέσα από αποσπάσματα από τον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο τον σχολικό εκφοβισμό και την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι μαθητές μέσα στα σχολεία λόγω της διαφορετικότητάς τους.
Το Εδεσσαϊκό θέατρο ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τον Σύλλογο, την εμψυχώτρια των παιδικών και εφηβικών τμημάτων Χρύσα Αλεξάκη για το έργο που επιτέλεσε όλη αυτή της χρονιά και όλους τους ανθρώπους που ακούραστα δούλεψαν πίσω από τα φώτα για την επιτυχή θεατρική σεζόν του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα παιδικά τμήματα και την Εφηβική Πειραματική σκηνή τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας θεατρική σεζόν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.