Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιατί ξεραίνονται οι κερασιές στο Μεσημέρι Έδεσσας; (φωτο)


Σκηνές καταστροφής στις κερασοκαλλιέργειες του Αγροκτήματος Μεσημερίου.
Μετά την υποβάθμιση της παραγωγής μας λόγω ελλιπούς άρδευσης την κρίσιμη περίοδο της συγκομιδής των κερασιών βιώνουμε και την καταστροφή των καλλιεργειών μας από την αμέλεια και την αδιαφορία των «αρμοδίων».
Ο ΤΟΕΒ Εδεσσαίου και το Διοικητικό του Συμβούλιό φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε συγκεκριμένη περιοχή του Αγροκτήματος Μεσημερίου και οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμοί τους καταστρέφουν τις καλλιέργειές μας. 
Το νερό δεν μπορεί κανείς να το στερεί συστηματικά από τους καλλιεργητές ούτε να υπάρχουν «πράσινα» και «κίτρινα» χωράφια στην ίδια περιοχή.
Οι ζημίες που έχουν γίνει είναι σημαντικές και ίσως ανεπανόρθωτες. Για να γλυτώσουμε όμως από την ολική καταστροφή θα πρέπει την ύστατη τούτη ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.  
Οι εικόνες δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί:  
Γ.Β.
 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπορούμε να σχολιάσουμε το παραπάνω άρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι στο άρθρο διότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως λέγονται παραπάνω.
    Καταρχήν αυτός που το γράφει δεν πρέπει να είναι αγρότης διότι εάν ήταν θα καταλάβαινε ότι τα δέντρα είναι άρρωστα και δεν έχουν ξεραθεί λόγω ελλιπούς άρδευσης.
    Τώρα αν κάποιοι παράλληλα με την κύρια δουλειά προσπαθούν να γίνουν και αγρότες και να ποτίζουν όποτε τους βολεύει, αυτό είναι άλλο θέμα.
    Θα παρακαλούσα λοιπόν να προσέχουμε τι γράφουμε και πως το γράφουμε διότι με αυτόν τον τρόπο παρασύρουμε τον κόσμο και κυρίως τους κάτοικους του Μεσημεριού, που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται.

    Γ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.