Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο καλύτερος και ο χειρότερος Δήμαρχος στην ΠΕ Πέλλας


Σύμφωνα με τα ευρήματα της Ηλεκτρονικής μας δημοσκόπησης, η οποία διεξήχθη από 25 Ιουνίου μέχρι και σήμερα, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου απέσπασε τις περισσότερες θετικές γνώμες,  σε ποσοστό 59% και 38% αρνητικές,  ενώ ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος απέσπασε τις περισσότερες αρνητικές γνώμες σε ποσοστό 59%, ενώ θετικές 34%. 

Στο Δήμο Πέλλας ο Γρηγόρης Στάμκος οι ψηφίσαντες σε ποσοστό 49% τον εμπιστεύονται και  45% έχουν αρνητική γνώμη.

Στο Δήμο Σκύδρας την Κατερίνα Ιγνατιάδου εμπιστεύονται οι ψηφίσαντες πολίτες σε ποσοστό 55% και 38% έχουν αρνητική γνώμη. 

Θυμίζουμε ότι το ερώτημα της δημοσκόπησης ήταν: 
Eίστε ικανοποιημένοι από την πορεία της νέας δημοτικής αρχής;
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
karatzova.com

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Μπινο λογικό είναι... Με αυτά που κάνεις. Η μάλλον με αυτά που δεν κάνεις... Θυμάμαι τις υποσχέσεις σου για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σταμκος αγαπητες φιλες και φιλοι εβαλε ολο το επιτελειο του να ψηφιζει καθ'ολη την δειαρκεια της δημοσκοπησης οτι ειναι ικανος και οι πολιτες ειναι ευχαριστημενοι απο αυτον. Δεν αφησαν υπολογιστη μεσα στον δημο και στις επιχειρησεις του που να μην ψηφισαν. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ολη την βδομαδα η ειδικη σε ολα συνεργατιδα του των 1900 ευρω, ο εξ απορρητων αντιδημαρχος του και ενας τραχανας προεδρος επιχειρησης του, εκτος του οτι ψηφιζαν ως επαιρναν και τηλεφωνα σε φιλους τους παροτρυνοντας τους να ψηφισουν θετικα για τον δημαρχο. Μετα απο τοσο κοπο και ενω ετρεχαν μονοι τους, βγηκαν δευτεροι. Δυστυχως αυτοι μας διοικουν, αυτοι μας αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατερινα παντως τους εχει βαλει γιαλια αν μη τι αλλο κιαυτη εχει παρατρεχαμενους αλλα κανει δουλεια και βαζει και βετο οπου χριαζετε οχι σαν τους τραχανοδημαρχους του πετου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E Γιαννου με 35% έμεινες,και πολύ ειναι , ρε κακομοίρη που θες και 59%,, ρε πως αλλάζουν τα αποτελέσματα σε ενα βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπίνο ιδιαίτερα μεγάλο το ποσοστό των θετικών απόψεων σε σχέση με την μέχρι τώρα πολιτική του καλαμιού που εφαρμόζεις. Διαδέχθηκες το άλλα αρνί που δαγκώνει στον πολιτικό σου χώρο επάξια και καλύτερα μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πολλά υποσχόμενος Μπίνος αποδεικνύεται πολύ χειρότερος των προκατόχων του. Και μόνο που ξέρει τι ενοχλεί τους πολίτες της Αλμωπίας και τους το βαράει στο κεφάλι έξω με τους κολλητούς του δε σχολιάζω τίποτα άλλο. Λίγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ γέλασα με το ποσοστό του Γιάννου..χαχαχαααχχα το "επιτελείο" του έκανε καλή δουλειά στη δημοσκόπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δημαρχος εδεσσας, παραπαιδι του σαμαρα, της καταστροφης του κομματος της νεας δημοκρατιας, απεδειξε με τη σταση και την πολιτικη του οτι σε τοπικο επιπεδο δεν εσπασε αυγα με αποτελεσμα την διατηρηση οχι του παλαιου, δεν θσ πειραζε αυτο, αλλα σαπιου κσι σαθρου καθεστωτος, που λιμαινονταν χρονια τον τοπο μας, στο ονομα ενος κοματος που ειχε καταντησει φαντασμα, απροσωπο και αναλγητο, παρα τις κορωνες και τις διαβεβαιωσεις τους. Ευλογα αναρωτιεται κανεις καλοπροαιρετα, πως ειναι δυνατον να μην εχει καν την φθορα που και ενα καινουριο αμαξι χωρις καν να τοκινησεις, χανει μερα με την μερα το 2τοις εκατο της αξιας του..πως ειναι δυνατον να διατηρει τα ποσοστα εκλογης του για τα οποιακαι περηφανευεται..μηπως ειναι ενα νεο αστερι πολιτικης στα 60 και βαλε χρονια του;; αλλιως θα πρεπει να αποφανθεο η μεταφυσικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο δήμαρχος Έδεσσας έτρεξε και έκοψε τουλάχιστον 100 αιωνόβια δένδρα στον δρόμο προς τον σταθμό και στην πλατεία Γρανικού με γελοίες δικαιολογίες, την ίδια στιγμή που και αυτός δεν έχει δείξει καμία αντίδραση για την εξαφάνιση της ΨΗΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ έξω από την Έδεσσα όταν έγινε η παράκαμψη. Επίσης στο ίδιο σημείο έχουν τοποθετηθεί φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας και τζάμπα καίνε ρεύμα, αφού ο αριθμός των αυτοκινήτων είναι τόσο μικρός που τζάμπα περιμένουν να γίνει πράσινο το φανάρι χωρίς να περνάει έστω και ένα αυτοκίνητο από την άλλη κατεύθυνση. (Η ανακούφιση των οδηγών είναι τεράστια όταν δεν λειτουργούν). Αλλά και το πιό σπουδαίο είναι ότι η ενημερωτική πινακίδα στο ίδιο σημείο που ενημερώνει τους τουρίστες, έχει καλυφθεί από το πράσινο και δεν εξυπηρετεί τους ξένους για το που να πάνε. Δηλαδή αυτά που έπρεπε να κόψει δεν τα κόβει και ρημάζει τα δένδρα της Έδεσσας. Κατά τα άλλα είναι πετυχημένος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δήμαρχος Έδεσσας έλαβε 59% ποσοστό θετικών ψήφων. Απ' ότι βλέπουμε του έκαναν 124 like. Συνεπώς τα ίδια πρόσωπα είναι και αυτά που τον υπερψήφισαν. Δηλαδή σε γενικές γραμμές ο αριθμός αυτών που τελικά ψήφισαν κυμαίνεται μεταξύ 200 έως 300 ατόμων. Δηλαδή ο Δήμαρχος Έδεσσας έλαβε περίπου 180 ψήφους, που αποτελεί εύλογο αριθμό και ανταποκρίνεται στον σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων του.
    Αγαπητό μας Karatzova.
    Θα ήθελα να μας ενημερώσετε πόσοι ήταν τελικά αυτοί που ψήφισαν σε κάθε Δήμο για να δούμε τους ακριβείς θετικούς ή αρνητικούς ψήφους που έλαβε ο κάθε Δήμαρχος, ώστε να σχηματίσουμε ακριβή άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

      Ψηφίσαντες: 266

      Καθόλου έως Ελάχιστα: 100 38%
      Λίγο έως Μέτρια : 18 7%
      Αρκετά έως Πολύ: 42 16%
      Πάρα πολύ έως Ενθουσιασμένος/η: 96 36%
      Αδιάφορο / Δεν ασχολούμαι: 10 4%

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.