Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτό είναι το δράμα της Ελλάδας - Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον κόσμο


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Το δράμα και η ταλαιπωρία της Ελλάδας σε μια φωτογραφία. Κάνει το γύρο του κόσμου και συγκλονίζει.
Είναι από τη Θεσσαλονίκη όπου έξω από μια τράπεζα, ένας ηλικιωμένος δεν αντέχει άλλο, ξαπλώνει και κλαίει γι' αυτό που ζει.

Η φωτογραφία του Σάκη Μητρολίδη δημοσιεύτηκε στο γαλλικό πρακτορείο και πράγματι προκαλεί απίστευτη συγκίνηση. H εικόνα της ταλαιπωρίας, του πόνου, της αγωνίας για το μέλλον και για τους κόπους μιας ζωής.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παιδιά φτάνει αυτή η μαύρη προπαγάνδα με τα ΑΤΜ. Τις ουρές στα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια τα ξεχάσαμε;
    Κάνετε λανθασμένη ερμηνεία. Ο παππούς έχει περάσει φτώχεια, πείνα, γερμανική κατοχή κλπ κλπ και δεν κλαίει για τα δικά του χρήματά του, τους δικούς του κόπους και το δικό του μέλλον του. Γιατί ποτέ ένας Έλληνας σε αυτή την ηλικία δεν κλαίει για πάρτη του. Κλαίει για τα παιδιά και τα εγγόνια του που βλέπει για άλλη μια φορά τα ίδια πρόσωπα να θέλουν να εξοντώσουν. Όπως ερμηνεύεται την εικόνα μάλλον αναφέρεστε σε κάποιον γερμανοτραφή ηλικιωμένο που ήδη από την ηλικία των 18 έχει διώξει τα παιδιά του από το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://youtu.be/pCoBj3hDArA
    Μίμης Ανδρουλάκης για Βαρουφάκη και Χρεοκοπία (01/07/2015)

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.