Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκλημα τιμής - Στα χέρια των Αρχών ο δράστης του φονικού στην Άψαλο-Πέλλας


Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και κινήσεις των Αστυνομικών Αρχών της Πέλλας, εξιχνιάσθηκε πριν λίγο η στυγερή δολοφονία του άτυχου 65χρονου στην Άψαλο-Πέλλας.
 Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται και ανακρίνεται 26χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος είναι συγχωριανός του θύματος, και  φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα του. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης προκύπτει ότι επρόκειτο για έγκλημα τιμής. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο 65χρονος τον προσέβαλε, το προηγούμενο βράδυ, στο καφενείο του χωριού. 
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό, ο κατηγορούμενος ως δράστης επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχαν προηγηθεί. Αστυνομικοί εκτιμούν πως ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός πιθανολογείται ότι χτύπησε με μικρό μπαλτά τον 65χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα. Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποίησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κινητό τηλέφωνο του 65χρονου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι από την αδελφή του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.