Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε γιατί θέλουν να μηνύσουν τον Βαρουφάκη, οι Ιάπωνες...


Ιδιαίτερα ενοχλημένα είναι τα στελέχη της Ιαπωνικής εταιρείας κατασκευής κρανών Shoei, από τις συνεχείς εμφανίσεις του Γιάνη Βαρουφάκη με το κράνος τους.
«… ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας μας. Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό» δηλώνουν κορυφαία στελέχη της εταιρείας, τονίζοντας «σίγουρα θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνο μας». 

Οι εικόνες του Βαρουφάκη με το κράνος κάνουν τον γύρω του κόσμου σε δημοσιεύματα ιδιαίτερα αρνητικά για την κατάσταση στη χώρα μας, ενώ του τελευταίους τρείς μήνες οι ανοδικές πωλήσεις της Shoei φρέναραν απότομα, με τον Ιούνιο να καταγράφεται ακόμα και οριακή πτώση, σε μία περίοδο που οι πωλήσεις κρανών εκτοξεύονται. Παράλληλα πτωτική είναι και η μετοχή της εταιρείας. Όλα αυτά λόγω Βαρουφάκη; «Πολύ πιθανό…» απαντάει στέλεχος της εταιρείας, που δεν αποκλείει να κινηθούν και νομικά εναντίον του πρώην Υπουργού Οικονομικών…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.