Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλλα τρία νέα παιδιά, θύματα του "πολέμου στην άσφαλτο"


Συγκλονίζει ο θάνατος της 16χρονης Έλλης σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.
Θρηνεί η πόλη της Πρέβεζας από τα ξημερώματα, καθώς ένα νέο κορίτσι υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του έπειτα από τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας - που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία και στην οποία επέβαινε - με διερχόμενο Ι.Χ. έξω από σούπερ μάρκετ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας το 16 χρονο κορίτσι "έφυγε" για τη γειτονιά των αγγέλων. Το 16χρονο αγόρι που οδηγούσε την μηχανή, νοσηλεύεται και αυτό σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο και οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες. Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για την διακομιδή των παιδιών στο νοσοκομείο καθώς και η τροχαία Πρέβεζας η οποία διενεργεί την προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας...
Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Πύργου όπου νοσηλευόταν ο Βαγγέλης Κορμπάκης γιος του προέδρου της Τ.Κ. Καλυβίων. Ο 30χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Καλαβρύτων στην Αμαλιάδα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης όταν το τζιπ που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με το μηχανάκι του 30χρονου που εργαζόταν ως delivery σε κατάστημα της πόλης.
 Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα ένας 17χρονος στην περιοχή των Φαρσάλων. Συγκεκριμένα, σε επαρχιακή οδό στην περιοχή των Φαρσάλων κοντά στο χωριό Γεφύρια, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία το ανήλικο παιδί. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το μοιραίο όχημα, ιδιοκτησίας 73χρονης, είχε αφαιρεθεί λίγες ώρες πριν από τους Σοφάδες Καρδίτσας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο 17χρονος ήταν εκείνους που λίγες ώρες νωρίτερα είχε κλέψει το φορτηγό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.