Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καθηγητής – μαθήτρια έκαναν σεξ στο ιδιαίτερο με τους γονείς στο διπλανό δωμάτιο


Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση καθηγητή αγγλικών ο οποίος είχε σεξουαλική σχέση με ανήλικη μαθήτριά του.
Ο 45χρονος έκανε ιδιαίτερο μάθημα στη 16χρονη και είχε κάνει εντύπωση στους γονείς το γεγονός ότι κάθε φορά κλείδωνε την πόρτα του δωματίου. Καθηγητής και μαθήτρια συνομιλούσαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και εξιστορούσαν όσα είχαν κάνει κατά τη διάρκεια του... μαθήματος. 
Η μητέρα 16χρονης κινητοποιήθηκε όταν διάβασε τους διαλόγους και από τις φωτογραφίες του διαδικτυακού προφίλ, η ίδια αναγνώρισε τον 45χρονο. Ακολούθησε παραγγελία από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για προκαταρκτική διερεύνηση των καταγγελλομένων και εντοπισμό του δράστη. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και διακριβώθηκε ο τόπος διαμονής του. 
Κλιμάκιο της Δίωξης προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 45χρονου στα νότια προάστια της Αθήνας και κατέσχεσε τα ψηφιακά πειστήρια. Με βάση αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα. Ωστόσο, ερευνάται και η σχέση του καθηγητή με άλλες δύο μαθήτριες και αν προκύψουν νέα στοιχεία, θα γίνει συμπληρωματική δικογραφία.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.