Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Δράσεις της Επιτροπής Στήριξης Έδεσσας του ΝΑΙ...


Με πρωτοβουλία πολιτών της Έδεσσας, που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, συγκροτήθηκε τοπική επιτροπή στήριξης Έδεσσας  του ΝΑΙ και της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Στα πλαίσια δραστηριοτήτων αυτής της κίνησης,  η οποία αποτελείται από ανθρώπους όλου του πολιτικού φάσματος του φιλοευρωπαϊκού χώρου, κομματικά στελέχη αλλά και ανένταχτα πολιτικά άτομα, πραγματοποιήθηκε χθες (01/7) απογευματινές ώρες, συνέντευξη τύπου σε γνωστό καφέ στην πόλη της Έδεσσας, στην οποία αναπτύχθηκαν οι θέσεις, οι προτάσεις, τα επιχειρήματα και οι λόγοι για τους οποίους πρέπει το εκλογικό σώμα την Κυριακή 05/7 να υπερψηφίση το ΝΑΙ, δίνοντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό υπέρ του. 


Εκτός από τα  παρόντα μέλη της επιτροπής Ιάκωβο Θεοδώση και  Γιώργο Δασκαλίτση, (απουσίαζαν οι Γιώργος Σέξτος και Βασίλης Πετρόπουλος), παρόντες κατά τη συνέντευξη τύπου ήταν  ο Πρόεδρος και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πέλλας, Γίδαρης θανάσης και Θωμαϊδης Νίκος, αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Έδεσσας, Κατσάρα-Βλάχου Μαρούλα, οι οποίοι ο καθένας από την πλευρά  του, ανέλυσε, ανέπτυξε, εξήγησε και  δικαιολόγησε  τα υπέρ του ΝΑΙ και τα κατά του ΟΧΙ. Τέλος, δόθηκε ραντεβού για την ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03/7 ώρα 19.00 στον χώρο των μικρών καταρρακτών στην Έδεσσα, υπέρ του ΝΑΙ.

By Sakis




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Μεταξύ των ιδρυτών της κίνησης δεν βλέπουμε κάποιον άνεργο ή άλλο πάσχοντα συντοπίτη μας. Αντίθετα βλέπουμε πρόσωπα που αν και υπεύθυνα για την καθαριότητα όταν χρειάσθηκε να λάβουν θέση δήλωσαν ότι δεν είχαν διαβάσει το αυτονόητο κείμενο της σύμβασης που την αφορούσε. Τώρα έχουν άποψη γιατί μελέτησαν άριστα τα διαπραγματευτικά "χαρτιά" Ελλάδος και εταίρων. (χαχαχαχαχαχαχαχα)
    Βλέπουμε πρόσωπα και μάλιστα διευθυντικά που ως Υπάλληλοι του Δήμου δεν δικαιούνται σε καμία περίπτωση να τάσσονται ανοιχτά υπέρ της μιας ή της άλλης θέσης τρομοκρατώντας στην ουσία τους υφισταμένους τους να ταχθούν με τις θέσεις τους.
    Όλα τα παραπάνω είναι μια σκόπιμη και κατευθυνόμενη κίνηση που σκοπό της έχει να διαιρέσει τους πολίτες αυτού του τόπου, να διχάσει δηλαδή την τοπική κοινωνία κρατώντας την διαιρεμένη προς όφελος πάντα των εμπνευστών της. Όμως όσο μας κατευθύνουν τα πρόσωπα αυτά προς τον γκρεμό τόσο εμείς αντιστεκόμαστε.......
    Οι συγκεκριμένοι πρεσβευτές του ΝΑΙ θα φέρουν ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε θέση και δεν θα πάρουν οι πολίτες ? είσαι αστείος. Πολίτες διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων αγωνιούν για το μέλλον τον παιδιών τους και ίδρυσαν επιτροπή στήριξης του ΝΑΙ και μπράβο τους. Εσείς τώρα οι συμπολίτες μας με μια διαφορετική και σεβαστή άλλη άποψη, δεν καταφέρατε να κάνετε μια επιτροπή στήριξης του "ΟΧΙ" από διάφορα κόμματα αλλά μόνο από ένα ??? Γιατί? ντρέπεστε να πείτε ότι είστε μαζί με τη χρυσή αυγή?

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ.

      Διαγραφή
    3. ο απλός λαός δεν ιδρύει κομματοκινούμενες επιτροπές γιατί απλά δεν έχει τέτοια οργάνωση τύπου Καμόρα. Όμως ο λαός τιμωρεί χωρίς φυσικά να είναι απαραίτητα χρυσαυγίτης.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 3.57΄ Βγες από το κομματικό σου περιτύλιγμα και κατάλαβε επιτέλους ότι οι πολίτες ψηφίζουν ως ανένταχτοι Έλληνες και όχι ως πιόνια κάθε κόμματος όπως εσύ και η "συμμορία" σου.

      Διαγραφή
  2. Ενώ ρε γμτ υπέρ του οχι έχει μαζευτεί όλη η φτωχολογιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα μαρουλια και κερασια στη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις ρε γλυκολεβεντες με ποιους δανειστες εισαστε? με αυτους που λενε οτι καμια λυση δεν ειναι βιωσιμη η με αυτους που λενε οτι το προγραμμα ειναι πολυ χαλαρο. αν νομιζεται οτι επειδη εχετε πεντε φραγκακια στην ακρη και εχετε και μια θεσουλα να το παιζεται επισημοι, θα γλιτωσετε απο την φτωχια η εσεις η τα παιδια σας η τα εγγονια σας γελιεστε ραγιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.