Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

15 σειρές για να τσεκάρετε το φθινόπωρο (βίντεο)


Ξέρουμε τι θα πείτε. Ότι δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να τελειώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, ενώ δεν θα αργήσει ο καιρός που θα επιστρέψουν και όλες αυτές οι σειρές που βλέπουμε ήδη. Σας κατανοούμε απόλυτα και εμείς τα ίδια τραβάμε.
Όμως, ως συνήθως μέσα στο φθινόπωρο κυκλοφορεί μπόλικο φρέσκο πράμα. Και δεν αποκλείεται κάποια από τις νέες σειρές να γίνει και αυτή αγαπημένη συνήθεια. Εδώ λοιπόν σας έχουμε 15 trailer από σειρές που κάνουν πρεμιέρα σύντομα και ίσως κάποιες από αυτές να αξίζουν την προσοχή μας.
Έτσι κι αλλιώς όμως η προσπάθεια στο θέμα των σειρών είναι συλλογική. Ακόμα και αν δεν πάρουμε εμείς χαμπάρι μία από αυτές, κάποιος άλλος θα το κάνει και θα μας πει ότι είναι η καλή ή θα μας προειδοποιήσει να την αποφύγουμε. Η συλλογικότητα της κοινωνίας στα καλύτερα της!
The bastard Executioner

Blindspot


Blood and Oil

Code Black

Limitless

The Grinder

Heroes Reborn

Minority Report

The Player

Quantico

Supergirl

Scream Queens

Narcos

Rosewood

Wicked City


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.