Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αναμένοντας το...Γρηγόρη, δημιουργούμε μικρές ... χωματερές! (βίντεο)


«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» λέει ο λαός μας. Εμείς συμπληρώνουμε και λέμε ότι είναι  θέμα πολιτισμού, αλλά και θέμα νοοτροπίας και παιδείας. Γιατί! Διαβάστε και θα καταλάβετε!
Συνεχίζεται δυστυχώς το απαράδεκτο φαινόμενο στην επαρχιακή οδό Σκύδρας-Γιαννιτσών,  και η εικόνα που αντικρίζουν οι οδηγοί που κινούνται σ΄αυτήν και ειδικότερα στο τέλος αυτής και στην διασταύρωση Μελισσίου. 
Εκτός της βλάστησης, η οποία έχει σχεδόν καλύψει στο σύνολο τις πληροφοριακές κλπ πινακίδες της τροχαίας και η ιστοσελίδα μας είχε αναφερθεί-αναδείξει πριν λίγες ημέρες (δες ΕΔΩ), η εικόνα που βλέπει κάποιος στους παραπάνω φωτεινούς σηματοδότες (κόμβο Μελισσίου), περιμένοντας να ανάψει πράσινο για να ξεκινήσει, πραγματικά μας κατατάσσει σε τριτοκοσμική χώρα.
Πλαστικά ποτήρια, πλαστικά μπουκαλάκια, πακέτα σιγαρέτων, αποτσίγαρα, χαρτιά, αφίσες και κάθε λογής απορρίμματα, που πετούν οι οδηγοί-συνοδηγοί κατά τη διάρκεια αναμονής του... Γρηγόρη, και που θυμίζουν κυριολεκτικά χωματερή, συνθέτουν την όλη εικόνα. Τουλάχιστον η περιοδική εκκαθάριση των σκουπιδιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ή έστω η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων στα σημεία, ίσως να βοηθούσε την κατάσταση. Σίγουρα όμως η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή νοοτροπίας, όλων μας…
By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παντου στην Ελλαδα τα ιδια χαλια!!!!!! Χθες στο δρομο Αγ. Λουκα-Γαλαταδων, ενας οδηγος ΙΧ μειωσε την ταχυτητα του και αφου ανοιξε το παραθυρο του ο συνοδηγος (μαλλον το τεκνο του οδηγου), "απογειωσε" το μπουκαλακι του νερου (γιατι τον ενοχλουσε!!!) στο διπλανο χωραφι (σκεφτηκε : "δικο μου ειναι?")....Σημερα παλι, στη Νεα Ε.Ο Παραλιμνι - Χαλκηδωνας(στα φαναρια Χαλκηδωνας) το ιδιο ΧΑΛΙ !!!! Σκουπιδια των οδηγων που σταματουν σε ολο το μηκος του δρομου...Τετοιος λαος ειμαστε τελικα....ΖΩΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ήμασταν ζώα , τα ζώα ότι απόβλητα κάνουν ανακυκλώνονται, τα δικά μας απόβλητα θα μολύνουν για πολλές εκατοντάδες χρόνια

      Διαγραφή
  2. Σωστός ο φίλος... 400 χρόνια τουρκοκρατείας μάλλον ήταν πολλά... ριζώσαμε πλήρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.