Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Και η... παράδοση συνεχίζεται!


Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (26/8) ώρα 19.00 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Έδεσσας, καθ΄όσον...
... ορισμένα μέλη της επιτροπής, δεν προσήλθαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία, να ταλαιπωρηθούν τα συνεπή μέλη, και ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της επιτροπής Γιάννου Δημήτρης, να ανακοινώσει την αναβολή της, και την εκ νέου συνεδρίαση, ως ο Νόμος ορίζει για αύριο (27/8) την ίδια ώρα (19.00) στον ίδιο τόπο, αναγκάζοντας-και δικαιολογημένα- παρόντα μέλος της επιτροπής, και κάτοικο προφανώς από κάποια τοπική κοινότητα, να παραπονεθεί, αναρωτώμενος  λέγοντας " θα πρέπει να κατεβούμε αύριο και πάλι από το χωριό''! 
Το ίδιο όμως  δυστυχώς φαινόμενο, παρατηρείται και στους άλλους Δήμους της Π.Ε Πέλλας (μάλιστα προ ημερών παρατηρήθηκε το ίδιο και στον Δήμο Σκύδρας, αλλά και παλαιότερα στον Δήμο Αλμωπίας). Όπως υποστηρίζουν τα μέλη, δεν προσέρχονται στις επιτροπές αυτές, καθ΄όσον  δεν έχουν πλήρη ενημέρωση για τα θέματα που θα συζητηθούν, αλλά και το κυριότερο, οι αποφάσεις που λαμβάνουν δεν είναι δεσμευτικές για τον Δήμο, παρά μόνο έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα, όπως ορίζει ο Νομοθέτης στο άρθρο 76 του Νόμου 3852/2010. Αύριο (27/8) ώρα 19.30, έχει προγραμματισθεί η συνεδρίαση της αντίστοιχης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας. Θα πραγματοποιηθεί ή θα αναβληθεί και αυτή για την επόμενη ημέρα, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα και την... παράδοση!

By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.