Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι... αόρατες πινακίδες στην ε.ο Σκύδρας-Γιαννιτσών! (φωτο)


Η κατάσταση που επικρατεί στην Νέα Επαρχιακή Οδό Σκύδρας-Γιαννιτσών, κρίνεται από τους χρησιμοποιούντες την οδό οδηγούς, επιεικώς απαράδεκτη!
Ο λόγος; Εκτός των άλλων, τα χόρτα, τα δένδρα και οι λοιποί πυκνή βλάστηση που υπάρχει εκατέρωθεν του οδοστρώματος, που σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζει μικρό δάσος! αφενός, περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών, αφού σε αρκετές περιπτώσεις εισέρχονται και καλύπτουν το μισό ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά και τις στροφές, αφετέρου, καθιστούν… αόρατες τις υπάρχουσες πινακίδες σήμανσης (πληροφοριακές, αναγγελίες κινδύνου , ρυθμιστικές), αφού τις έχει… καταπιεί κυριολεκτικά  αυτή. Τα σχόλια των οδηγών από άλλες περιοχές και ειδικότερα αυτών του εξωτερικού, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τους έχοντας την ευθύνη συντήρησης των οδών, ενώ όπως χαρακτηριστικά ομολογούν, τέτοια φαινόμενα είναι αδιανόητα στην υπόλοιπη Ευρώπη. 
Ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, είναι υπαρκτός και μεγάλος, ενώ αυτονόητη είναι και η ευθύνη σύμφωνα με νομολογίες από παρόμοιες περιπτώσεις των παραπάνω υπευθύνων για την κατάσταση της οδού. Θεωρείται άμεση και επιτακτική η ανάγκη αποψίλωσης και κουρέματος της βλάστησης, αλλά  και του καλλωπισμού της παραπάνω οδού, προκειμένου αποφευχθούν τα χειρότερα…
By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. giati to lete auto....o armodios tis upiresias an den girnaei apo kafeteria se kafeteria ola tha leitourgousan kanonika,alla afou mporoun na kolobarane poios tous ftaei.apo persi eixan na katharisoun to parko pou briskete poio pano apo tin mikri ekklisia kai to katharisan prin 5 meres peripou....fantastite poso tha kanoun gia to thema pou lete eseis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αόρατος φωτισμός επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για όλα φταιει η ιδιοτικοποιηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.