Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιος βουλευτής απείλησε με αυτοκτονία!


Στα άκρα έφτασε ο τηλεοπτικός διάλογος μεταξύ του Αλέξη Μητρόπουλου  και των δημοσιογράφων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει ακόμα και με αυτοκτονία!
Αιτία του διαπληκτισμού ήταν η αναφορά εκ μέρους του δελτίου στην εκκρεμή δικαστική υπόθεση για φοροδιαφυγή, για την οποία όμως ο κύριος Μητρόπουλος ισχυρίζεται πως έχει τελεσιδικήσει και παραγραφεί. 
Παρούσα στο δελτίο, εκτός από την παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου ήταν και η αρμόδια συντάκτης Σοφία Φασουλάκη, την οποία ο κύριος Μητρόπουλος εγκαλούσε πως δεν έχει στα χέρια της τα σωστά έγγραφα, αλλά διαφορετικά, με αποτέλεσμα να παραπλανεί τους τηλεθεατές, αλλά και... «τον κύριο Τσίπρα που σας ακούει», όπως είπε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον κύριο Μητρόπουλο το έγγραφο που επικαλείται το MEGA είναι το ερώτημα της ΓΓΔΕ κ. Σαββαΐδου προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με τη δημοσιογράφο να επιμένει πώς πρόκειται για το πρακτικό της γνωμοδότησης του ΝΣΚ σύμφωνα με την οποία η υπόθεση του 1999, όταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής φέρεται να μη δήλωσε 1 εκατ. ευρώ ως δικηγορική αμοιβή, δεν έχει παραγραφεί. 
Οι δύο δημοσιογράφοι κάλεσαν την επομένη στο στούντιο τον κύριο Μητρόπουλο, ώστε να προσκομίσει τα σωστά έγγραφα και να αποκατασταθεί η αλήθεια, κάτι που όμως εκείνος δεν ήθελε να αποδεχτεί, καθώς απαιτούσε αποκατάσταση της αλήθειας, κατά τον ίδιο, «εδώ και τώρα». «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει» είπε μάλιστα εξοργισμένος, αφήνοντας άφωνες τις συνομιλίτριές του που έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΚΑΡΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ: ΒΟΈΥΤΗΣ Η΄ ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΗΣ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ Ή ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ Κ.Λ.Π.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ- ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ????...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ.... "ΧΘΕΣ ΕΚΛΑ@Ε, ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΩΜΙΣΕ ???"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.