Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της 2ης Pella Agro στην Κρύα Βρύση Πέλλας (βίντεο&φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της 2ης Pella Agro 2015 (28η Γεωργική – Βιοτεχνική Έκθεση),   στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς στην Κρύα Βρύση Πέλλας.
Προηγήθηκε ο αγιασμός που τελέσθηκε από Ιερείς της ΔΕ Κρύας Βρύσης, ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. Στην τελετή παραβρέθηκαν όλοι οι Δήμαρχοι της Πέλλας πλην του δημάρχου Αλμωπίας (απουσίαζε στην Αθήνα), ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Σπύρος Μάμαλης, πολιτευτές, δημοτικοί, περιφερειακοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του στρατού, της αστυνομίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αγρότες καλλιεργητές, επιχειρηματίες, εκθέτες  και κάτοικοι της περιοχής. Η 2η Pella Agro -2015- θα διαρκέσει από τις 2-6 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Διήμερο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
Δείτε μέρος της σύντομης ομιλίας του Δημάρχου Πέλλας:
Δείτε το κόψιμο της κορδέλας από τον Δήμαρχο Πέλλας:
Δείτε τις φωτογραφίες από την Έκθεση της 2ης Pella Agro:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ . ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΤΕ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΕΙΧΕ 2000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ 40 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΕΛΛΕΩ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.