Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Απαγχονισμός 44χρονου και τραγικός θάνατος ηλικιωμένου...


Μαύρη ημέρα η σημερινή (09/9) για τον Δήμο Έδεσσας, αφού δύο συνάνθρωποί μας βρέθηκαν νεκροί, από μη φυσιολογικό τρόπο, σε τοπικές κοινότητες του.
Συγκεκριμένα, 44χρονος κάτοικος τ.κ Πλατάνης –Πέλλας, βρέθηκε από τον πατέρα του, απαγχονισμένος, σε αγροτική περιοχή του χωριού του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, φέρει και  τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
Στην άλλη περίπτωση, 80χρονος ηλικιωμένος, ο οποίος είχε εξαφανισθεί πριν είκοσι περίπου ημέρες, και αναζητούνταν από τους οικείους του, βρέθηκε από οδηγό κοπαδιού προβάτων (τσομπάνο),  σήμερα(09/9) απογευματινές ώρες σε ορεινή περιοχή της τ.κ Λύκων-Πέλλας  από την οποία καταγόταν, δυστυχώς σε άσχημη κατάσταση, αφού το πτώμα του φέρεται να έχει…μισοφαγωθεί πιθανώς από άγρια ζώα. Και στις δύο περιπτώσεις οι τοπικές Αρχές ερευνούν τις υποθέσεις.  
By Sakis
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.