Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η αφίσα του Λεβέντη που κάνει... πάταγο!


Ο Βασίλης Λεβέντης μετά από 26 χρόνια,  διεκδικεί  με αξιώσεις την είσοδο του στη Βουλή.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πολικά πρόσωπα, που έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Έτσι λίγες μέρες μετά το πρώτο προεκλογικό σποτ του κόμματος του, με πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό «Ξανθόπουλο» των διαφημίσεων του 11880, το γύρο του Διαδικτύου κάνει, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, μια αφίσα εν όψει της κάλπης της 20ής Σεπτεμβρίου. 
Στην αφίσα εμφανίζεται, ο ίδιος ο κ. Λεβέντης, και από κάτω αναγράφεται η φράση: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μ@λ@κας. Αυτή τη φορά φρόντισε να φανείς Λεβέντης». Όπως ήταν αναμενόμενο η αφίσα έγινε viralΚαι προκάλεσε χιλιάδες στο Facebook και το Twitter.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γεια σου "ΛΕΒΕΝΤΗ" μου....ειδες κι εσυ το μελι και ειπες να ΦΑΣ!!!...Τι ελεγες ΠΡΙΝ τις τελευταιες εκλογες για τη διαθεση των χρηματων που τυχον ΘΑ περνατε ως κομμα ???...Τι ειπες κι εκανες αμεσως ΜΕΤΑ??? Τα εκανες γραφεια!!!...ΓΛΥΚΑΘΗΚΕΣ κι εσυ...αιντε, ολοι το ιδιο ειστε...Απατεωνες!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα θα εισαι και λεβεντης και μαλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΠΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΗΘΟΡΩΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΤΑΜΙ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ, ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο χωριο μου λενε, κοψε φατσα και βγαλε συμπερασμα.Οποτε παρε απο τα 3 το μακρυτερο λεβεντομαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.