Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Στέφανο Τζιβόπουλο


Τον καταγόμενο από τους Προμάχους Αλμωπίας, συμπατριώτη μας, Στέφανο Τζιβόπουλο, Παγκόσμιο Πρωταθλητή υγρού στίβου (καταδύσεις) υποδέχθηκε στο γραφείο της, την Παρασκευή 28/8/2015, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Μετά το θερμό καλωσόρισμα και στο πλαίσιο της συνομιλίας η Δήμαρχος παρουσίασε στον φιλοξενούμενο μια συνοπτική εικόνα του Δήμου. Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι αγώνες και οι διακρίσεις του τιμούν την Ελλάδα και μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του, χαιρόμαστε που βρίσκεται ανάμεσά μας και θα φροντίσουμε να είμαστε σ΄επαφή. Τον προέτρεψε να συνεχίσει έτσι με καθαρότητα κι εντιμότητα να δοξάζει τα ελληνικά χρώματα. Του ευχήθηκε να του δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη, να πηγαίνει ψηλότερα και με τις γνώσεις, τις γνωριμίες και τις δυνατότητες του να βοηθάει τον τόπο και τη χώρα μας
Από την πλευρά του ο αθλητής εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή και την τιμή που του έγινε. Αναφέρθηκε, εν συντομία, στα βιώματα που έχει με τον τόπο καταγωγής του και στην αθλητική του πορεία. Δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει το Δήμο πάνω στα θέματα που γνωρίζει καλά, και πως τόσο ίδιος όσο και οι άλλοι αθλητές φροντίζουν να υποστηρίζουν, όσο μπορούν, τη χώρα μας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τη Δήμαρχο στον Πρωταθλητή με την παρουσία Αντιδημάρχων και στελεχών του Δήμου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ                                                                                                                               

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Για φωτο μια χαρα τα πας Κατερινα εργα θα κανετε στην Σκυδρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδαμε και τον Καράγιαννη ως αντιδήμαρχο επί Χοιδη απο έργα αλλο τίποτε!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.