Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Αιγινιακός - ΦΟ Αριδαίας 73-54 (φωτο)


Πολύ δυνατό παιχνίδι στο Αιγίνιο για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ανάμεσα στον Αιγινιακό και το ΦΟΑ,δύο ομάδες που έχουν στόχο να πρωταγωνιστήσουν φέτος στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό με τις δύο ομάδες να δίνουν πραγματικές μάχες στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να είναι ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του.
Από την αρχή του αγώνα ο ΦΟΑ πήρε κεφάλι στο σκορ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους χτυπώντας τους στην ταχύτητα. Όσο περνούσε η ώρα όμως οι παίκτες του coach Λοτζανιώτη άρχισαν να αφυπνίζονται και  λίγο πριν το τέλος της 1ης περιόδου αφού ισοφάρισαν πέρασαν και μπροστά στο σκορ στη λήξη του δεκαλέπτου με 13-11.
Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν σημαντικούς πόντους κυρίως έξω από τα 6,75 δίνοντας τους προβάδισμα δέκα πόντων στο ημίχρονο (39-29).
Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ μπήκε πιο συγκεντρωμένος, έπαιξε πολύ δυνατά και σωστά στην άμυνα, αλλά παρ'όλα αυτά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ευστοχούν όποτε ο ΦΟΑ πλησίαζε επικίνδυνα στο σκορ από την περιφέρεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε και η κούραση για τους παίκτες του Παναγιώτη Βάτση, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες λύσεις και δυνάμεις και να ξεφεύγουν στο σκορ στο τελευταίο 5λεπτο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 73-54.
Σημαντικές αποδείχτηκαν οι απουσίες των Μπεγλόπουλου και Στρέπκου για τους φιλοξενούμενους.
Μεγάλη ζημιά στους φιλοξενούμενους έκανε ο Καραγιάννης του Αινιγιακού με τους 28π.(με 6 τρίποντα) που πέτυχε. Από τους παίκτες του ΦΟΑ επιθετικά ξεχώρισαν οι Μακρόπουλος (18π.) και Αθανασιάδης (12π.).
Καλοί ήταν οι διαιτητές της αναμέτρησης Χατζηχαρίσης Σ. και Μητώνας Γ.
Την επόμενη αγωνιστική(24/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται τον Σκυδραϊκό, ενώ ο Αιγινιακός αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(13-11), 2o(39-29), 3o(55-45), 4o(73-54)
AOK AIΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 10(2), Μωυσίδης 9(1), Τσιάμης, Καραγιάννης 28(6), Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Βαφόπουλος 6, Δάμαλης 2, Γκακουδής, Παπαμιχαήλ 7(1), Κολαξίδης 2, Παπουλίδης 9.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 8(2), Τριανταφύλλου 1, Τοπαλίδης 4, Σαμαρτζίδης, Κανονίδης Ι., Παπαβραάμ 8, Αθανασιάδης 12, Τζάτσης 3(1), Μακρόπουλος 18(1), Αλεξανδρόπουλος, Αμπάρης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.