Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Σκυδραϊκός 85-60 (φωτο&βίντεο)


Χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα ο ΦΟΑ για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε του Σκυδραϊκού με 85-60.
Ο ΦΟΑ από το πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε να επιβάλλει το ρυθμό του με τον προπονητή του Παναγιώτη Βάτση να δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του να αγωνιστούν. Οι γηπεδούχοι παρ'όλο που είχαν μια διαφορά έντεκα πόντων στο ημίχρονο δεν αρκέστηκαν σε αυτό και συνέχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο του αγώνα να αγγίξει και το +30 κι έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 85-60. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μόνο στο 1ο δεκάλεπτο και στη συνέχεια όταν οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ αρκέστηκαν στις προσωπικές ενέργειες του Σημαιοφορίδη που πάλευε μόνος.
Πρωταγωνιστές για τους νικητές οι Τοπαλίδης 17π., Μπεγλόπουλος 16π. και Τζάτσης 12π., ενώ για τους φιλοξενούμενους κύριος εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων ήταν ο Σημαιοφορίδης που πέτυχε συνολικά 35 πόντους.
Με λάθη η διαιτησία των Παπαδόπουλου Θ. και Αρβανίτη Γ., τα οποία ωστόσο δεν επηρέασαν στο τελικό αποτέλεσμα.
Την επόμενη αγωνιστική (31/10) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Έδεσσα με τον τοπικό ΓΑΣ, ενώ ο Σκυδραϊκός υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(23-18), 2o(43-32), 3o(68-51), 4o(85-60)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 3(1), Σαμαρτζίδης 3(1), Τοπαλίδης 17, Τριανταφύλλου 8(2), Μπεγλόπουλος 16(1), Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 7, Γκαλίτσος 2, Μακρόπουλος 11(1), Αλεξανδρόπουλος 2, Τζάτσης 12(4).
ΑΣ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ (Κολοβός): Χαραλαμπίδης, Σημαιοφορίδης 35, Τσεσμετζίδης 2, Λυτρίδης 1, Τσανακτσίδης 2, Δερμιτζάκης 3, Ντουλαβερής 7(1), Λυκόπουλος 2, Τουλκερίδης 2, Μουμτζίδης 6.
Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.