Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόφαση βόμβα: Τέλος τα περίπτερα στην Ελλάδα!


Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο. Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.
Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτερούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται.
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!
Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ποιος τις γράφει αυτές τις βλακείες; Σε κάποιες χώρες του δυτικού κόσμου, υπάρχουν συνετεριστικά σούπερ μάρκετ, όπου οι υπάλληλοι είναι οι ιδιοκτήτες. Ο τραγικός θεσμός των περιπτέρων, μπορεί να δημιουργήσει ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ συνοικειακές αγορές που θα χτυπήσουν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, τύπου LIDL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσα περιπτερα κλεινουν νοικιαζουν απεναντι η διπλα απο το περιπτερο που καταργειται ενα απο τα εκατονταδες ανοικιαστα καταστηματα και μεταφερεται η επιχειρηση εκει με τα ειδη του περιπτερου συν οτι αλλο θελει ο ιδιοκτητης.ελευθερη αγορα γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.