Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Πέλλα (βίντεο&φωτο)


Προβλήματα  στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και στους αγρότες προξένησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου σε όλη την χώρα και στην Πέλλα.
Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν καθίζηση σε γέφυρα, "φούσκωσαν" τα ποτάμια και ξερίζωσαν δέντρα. Σε χωριά του Δήμου Πέλλας, στα Άθυρα στον δρόμο προς Ραχώνα και στο Δυτικό στο δρόμο προς το κλειστό Γυμναστήριο, όπου σημειώθηκε και πτώση δέντρου- καθίζηση σε σημεία της γέφυρας, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε. Μάλιστα κάτοικοι του Δυτικού επεσήμαναν τις κατασκευαστικές κακοτεχνίες της γέφυρας που οδηγεί στο κλειστό, οι οποίες είναι ορατές και που έφεραν τα αποτελέσματα που βλέπουμε.
Πέραν όμως των προβλημάτων που δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση έδωσε την ευκαιρία και στα πετούμενα να πιουν λίγο νερό από τα χωράφια που πλημμύρισαν.









Δείτε το βίντεο:  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.