Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Δημοτική Παράταξη «ΑλλάΖουμε την Αλμωπία» αντίθετη με την μετεγκατάσταση των δομών στον Εξαπλάτανο


Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΑΛΜΩΠΙΑΣ, «ΑλλάΖουμε την Αλμωπία», Ασβεστόπουλος Δημήτριος και Αμπάρη Γεωργία,  αναφέρουμε ότι ήμαστε αντίθετοι με την απόφαση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.  Αλμωπίας σχετικά  με τη μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία. 
Την αντίθεσή μας εκφράσαμε: α) στη συνεδρίαση  του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην οποία συμμετέχει η κ. Αμπάρη  Γεωργία καταψηφίζοντας την πρόταση,  β) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία αντιταχθήκαμε στην αποξήλωση των υπηρεσιών από τον Εξαπλάτανο και γ) με την παρέμβασή μας στον Δήμαρχο την ημέρα υλοποίησης της απόφασης.
Άποψή μας ήταν και παραμένει ότι είναι μέγιστο λάθος η απομάκρυνση κάθε δομής από οποιοδήποτε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου. Ακόμα περισσότερο αυτό δεν πρέπει να γίνει στην έδρα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, όπου δίνει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να υπάρχει Αντιδημαρχία με αυξημένες αρμοδιότητες. 
Δυστυχώς όμως, η σημερινή δημοτική αρχή καθώς και η προηγούμενη, εκμηδενίζει την Αντιδημαρχία απαξιώνοντάς την με την έλλειψη ουσιαστικής υποστήριξης.
Ελπίζουμε ο Δήμος να έχει παρουσία για μια ισσόροπη  ανάπτυξη, με έργα και υπηρεσίες σε κάθε γωνιά του και σε όλο το γεωγραφικό χώρο ευθύνης του.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Ασβεστόπουλος Δημήτριος
Αμπάρη Γεωργία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.