Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Ζαφειράκης Νάουσας 61-57 (φωτο&βίντεο)


Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε χθες στο ΔΑΚ Αριδαίας με το ΦΟΑ να επικρατεί δύσκολα στο τέλος του Ζαφειράκη Νάουσας για την 7η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι φάνηκε ότι θα είναι ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Όσο περνούσε η ώρα όμως οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση με μεγάλο όπλο την άμυνα τους κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ στη λήξη του δεκαλέπτου με 18-12. Στο 2ο δεκάλεπτο μίλησαν οι άμυνες με τους φιλοξενούμενους να κολλάνε επιθετικά χωρίς ωστόσο να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ΦΟΑ σταθερά μπροστά με 30-20.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν μπρος επιθετικά και με μεγάλα σουτ των Μουρατίδη και Βάϊγκαντ έξω από τα 6,75 όχι μόνο κάλυψαν τη διαφορά αλλά πέτυχαν 26 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο και πήραν κεφάλι στο σκορ με 45-46.
Το τελευταίο δεκάλεπτο πήγε κυριολεκτικά πόντο πόντο με τις ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ, όμως οι παίκτες του ΦΟΑ πιο ψύχραιμοι στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα πέτυχαν κρίσιμα καλάθια με τους Μακρόπουλο και Αβραμίδη και κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 61-57.
Εκτός αποστολής για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν οι Στρέπκος, Τζάτσης και Τριανταφύλλου, ενώ με προβλήματα τραυματισμών αγωνίστηκαν οι Μπεγλόπουλος, Αθανασιάδης και Τοπαλίδης. Για την ομάδα του Ζαφειράκη εκτός αποστολής ήταν ο Σκουλαριώτης.
Μέτρια ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Καραμανλή Γ. κυρίως στο 2ο ημίχρονο που δεν απέφυγαν τα λάθη.
Την επόμενη αγωνιστική (28/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας την ομάδα του Βαφύρα Δίου ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(18-12), 2o(30-20), 3o(45-46), 4o(61-57)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 7, Αβραμίδης 9(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 4, Σαπουντζής, Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 3(1), Αθανασιάδης 10, Γκαλίτσος 1, Μακρόπουλος 21(1), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Τούφας): Bάϊγκαντ 12(2), Χειμάριος, Μουρατίδης 14(4), Ζιάνης, Βαδόλας 2, Λίντσης, Ζαχαριάδης, Σιδηρόπουλος 5(1), Ζέφυρος 2, Λιόλιος 17, Μπόλιος 5(1).

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή αναμέτρηση μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Θλαση να υποθεσουμε ο Σκουλαριωτης ε; κοκοκοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παλικάρι είναι μόνο για μαγκές μέσα στην Νάουσα? Εκτός δεν πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.