Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΦΟ Αριδαίας 65-71


Δυσκολεύτηκε αλλά έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ από την έδρα του αξιόμαχου Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ντέρμπι με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να είναι ο Μέγας μπροστά με 19-17, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 34-34.
Στο 3ο δεκάλεπτο το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμα πιο δύσκολο με την αποβολή του αρχηγού τους Σταύρου Μπεγλόπουλου με δεύτερη τεχνική ποινή από τους διαιτητές. Οι γηπεδούχοι σε εκείνο το σημείο κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον εκνευρισμό των παικτών του Παναγιώτη Βάτση με τους διαιτητές και να πάρουν με τη λήξη του δεκαλέπτου προβάδισμα 4 πόντων (54-50).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν αποφασισμένοι, βελτίωσαν την άμυνα τους, πήραν κρίσιμα ριμπάουντ, ενώ και στην επίθεση με κορυφαίο γι ακόμα μια φορά τον Μακρόπουλο 21(2), πέτυχαν συνολικά 21 πόντους και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 65-71.
Μεγάλο ρόλο στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξαν οι απουσίες των Στρέπκου, Τζάτση, Τριανταφύλλου που θα έδιναν περισσότερες λύσεις στην ομάδα του ΦΟΑ. Από την άλλη Βασιλειάδης 15(1) και Πατσιάνης 13(1) ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους.
Δεν βρέθηκαν και στην καλύτερη μέρα τους οι διαιτητές του αγώνα Μελανίδης Μ. και Ντόγκας Ευαγ. (σφύριζαν κι άλλον αγώνα πιο πριν) με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τα σφυρίγματα τους.
Την επόμενη αγωνιστική (21/11) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών αγωνίζεται στην έδρα της Αλεξάνδρειας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛEΠΤΑ: 1o(19-17), 2o(34-34), 3o(54-50), 4o(65-71)
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Πατσιάνης): Παναγιωτίδης 2, Μόσχου, Πατσιάνης 13(1), Βασιλειάδης 15(1), Τσακμάκης 7(1), Περπερίδης 9(1), Στόϊτσης, Μπογδάνης 9(1), Καρυπίδης, Χατζηαντωνίου 8, Καρύπης, Αργυρόπουλος 2.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 3, Αβραμίδης 12(1), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 14, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 5, Παπαβραάμ 5(1), Αθανασιάδης 9, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 21(2), Σαπουντζής, Κανονίδης Γ. 2.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.