Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΑΟΚ Βέροιας 74-56 (φωτο&βίντεο)


Γούρικες αποδείχτηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας μπάσκετ του ΦΟΑ που επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ του αήττητου μέχρι χθες ΑΟΚ Βέροιας με 74-56.
Οι γηπεδούχοι (για πρώτη φορά φέτος ήταν πλήρης) μπήκαν από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τους παίκτες του Τούσα να καταφέρνουν στη λήξη του 1ου δεκαλέπτου να μείνουν κοντά στο σκορ (22-17). 
Στο 2ο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι που ήταν αρκετά εύστοχοι κυρίως έξω από τα 6,75 κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά παρά τον τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας Σταύρου Μπεγλόπουλου που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 41-27 για την ομάδα του ΦΟΑ.
Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε κριθεί πριν τελειώσει το 3ο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν την άμυνα τους σε "ζώνη" αλλά ούτε αυτό στάθηκε εμπόδιο για τους γηπεδούχους που είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Μακρόπουλο και Στρέπκο μέσα στη ρακέτα. Το 3ο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 59-35 και ουσιαστικά ο αγώνας είχε κριθεί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πολλές αλλαγές των γηπεδούχων (αγωνίστηκαν όλοι) έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πετύχουν 21 πόντους με μπροστάριδες τους Ιωσηφίδη και Γκεκόπουλο. Έτσι μείωσαν τη διαφορά και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 74-56.
Σε γενικές γραμμές καλή ήταν η διαιτησία των Ευφραιμίδη Στ. - Ταρενίδη Κ., οι οποίοι όμως δεν απέφυγαν και τα λάθη σε κάποιες φάσεις, ενώ εξάντλησαν την αυστηρότητα τους σε κάποιες τεχνικές ποινές στον πάγκο των γηπεδούχων.
Την επόμενη αγωνιστική (14/11) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μ.Αλέξανδρο, ενώ ο ΑΟΚ Βέροιας υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(22-17), 2o(41-27), 3o(59-35), 4o(74-56)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Aμπάρης 2, Αβραμίδης 12(4), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 5, Τριανταφύλλου, Μπεγλόπουλος 3(1), Παπαβραάμ 5(1), Αθανασιάδης 8, Τζάτσης 3, Μακρόπουλος 22(4), Στρέπκος 14(1), Κανονίδης Γ.
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας): Ουσουλτζόγλου 2, Στεργιούλας, Παντσής 9(1), Γκανάς, Οικονόμου 2, Πάππου, Καπνάς, Ιωσηφίδης 22(2), Ταγκίδης 3, Γκεκόπουλος 14, Στόγιος 4.
Δείτε το βίντεο του karatzova.com από τον χθεσινό αγώνα:
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.