Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 75-52 (φωτο&βίντεο)


Χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα ο ΦΟΑ για την 8η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ επικράτησε εύκολα του Βαφύρα Δίου με σκορ 75-52 κι έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από την αρχή του αγώνα ο ΦΟΑ επέβαλλε το δικό του ρυθμό σκοράροντας 27 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο ενώ και στην άμυνα ήταν αλάνθαστος δεχόμενος μόνο 8. Στο 2ο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι ένα μέτριο 4λεπτο των γηπεδούχων στο τέλος του ημιχρόνου αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά στους 13 (37-24).
Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα και με πρωταγωνιστή σε ακόμα ένα ματς τους Μακρόπουλο 21π. και Τοπαλίδη 12π. ξέφυγε και πάλι στο σκορ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 75-52. Από τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον πάγκο ο Κουμπατσιάρης 14π. και με συνεχόμενα τρίποντα έδινε ανάσες στην ομάδα του, ενώ θετικός ήταν και ο Ζήσκας 13π.
Με τις γνωστές απουσίες αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του ΦΟΑ αφού Τζάτσης και Τριανταφύλλου απουσιάζουν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο Στρέπκος λόγω επαγγελματικών.
Άριστη ήταν η διαιτησία των Τζίμου Β. και Ντόγκα Ευαγ. που δε συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι. Ειδικά η διαιτησία του πρώτου ήταν η καλύτερη που είδαμε τα τελευταία χρόνια στο ΔΑΚ Αριδαίας.
Την επόμενη αγωνιστική  (5/12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην έδρα της Αλεξάνδρειας, ενώ ο Βαφύρας Δίου υποδέχεται τον Σκυδραϊκό.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(27-8), 2o(37-24), 3o(57-36), 4o(75-52)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Αβραμίδης 10(2), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 12, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 7(1), Αθανασιάδης 7, Γκαλίτσος, Μακρόπουλος 21, Αλεξανδρόπουλος 2, Κανονίδης Γ. 4.
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Καλαϊτσίδης 11(1), Ζαμάνης, Καραμπατάκης 2, Χατζηιωακείμ 4, Μαντζόλης 4, Μαρινόπουλος 2, Ζήσκας 13, Κουμπατσιάρης 14(4), Γεωργαντάς 2.
Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο Τζίμος είναι ο καλύτερος διαιτητής της κατηγορίας. Αυτά να τα βλέπουν εκεί στην Βέροια που προωθούν τα..παιδιά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.