Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βουτιά θανάτου νταλίκας στην Εγνατία


Μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες είναι ό,τι απέμεινε από την νταλίκα που έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα της Εγνατίας Οδού και κατακρημνίστηκε σε χαράδρα βάθους 180 μέτρων!
Πυροσβέστες, διασώστες και μέλη της ΕΜΑΚ έστησαν χθες μεγάλη επιχείρηση για να ανασύρουν τη σορό του οδηγού, ενώ έγιναν έρευνες και για τυχόν άλλους επιβάτες.
Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με δυνατό αέρα, ισχυρή βροχόπτωση και περιορισμένη ορατότητα. Η νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες και οδηγό έναν 52χρονο από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ήταν φορτωμένη με δέρματα και είχε προορισμό την Ιταλία. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ενώ κινούνταν πάνω σε γέφυρα στο ύψος της Παραμυθιάς και η νταλίκα έπεσε στον γκρεμό από ύψος 180 μέτρων και κυριολεκτικά διαλύθηκε.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, αλλά οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν τους επέτρεπαν να κινηθούν άμεσα. Ωστόσο, ξεκίνησε η επιχείρηση για την προσέγγιση του οχήματος, για τον εντοπισμό τυχόν τραυματιών. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηγουμενίτσας, όπως όλα δείχνουν όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες ήταν ένας από τους επιβαρυντικούς παράγοντες.
ethnos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.