Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γκάλοπ έκπληξη


Κόλαφος για την κυβέρνηση αλλά και γενικά για όλο το πολιτικό σύστημα η δημοσκόπηση της Kapa Research για το Βήμα της Κυριακής.
Η κυβέρνηση φαίνεται να εμφανίζει εικόνα κόπωσης και φθοράς πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρεί ισχνό προβάδισμα έναντι της ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 18,4%, έναντι 14,9% της ΝΔ, με ένα ποσοστό άνω του 40% των ερωτηθέντων να κρατά αποστάσεις από τα δύο κόμματα.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 5,6%, το ΠΑΣΟΚ 4,5% και το ΚΚΕ 4,4%. Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων με 2,3%, το Ποτάμι με 2,2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1%.
Το 18,2% δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε να ψηφίσει, ένα ποσοστό 15,9% δήλωσε αναποφάσιστο, ενώ ένα άλλο 6,1% δήλωσε ότι θα ψήφιζε λευκό ή άκυρο.
Οι πολίτες κρίνουν αρνητικά σε ποσοστά άνω του 65% όλες τις κορυφαίες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και σήμερα. Σε ότι αφορά την κυβερνητική συνεργασία ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ, αυτή κρίνεται αρνητικά σε ποσοστό 71,4%.
Στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός εάν η κυβέρνηση απολέσει την πλειοψηφία, το 23,5% προκρίνει τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.
Οικουμένη κυβέρνηση με τη συμμετοχή και της ΝΔ προτιμά το 37,8%, ενω παραίτηση και προσφυγή σε εκλογές θα ήθελε το 25,8%.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΕΡΙΦΙΑ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η΄ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύστημα είναι φίλε σύστημα σωστά το είπες. Ακριβό σύστημα όμως αλλά επειδή τους βολεύει όλους το πληρώνουν. Ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί γιατί αυτα τα αριστερά υπολοιματα να δείτε ούτε εκλογές θα κάνουν. Έχουν καταργήσει τα πάντα. Θα με θυμηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.