Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Πάνω από 2.500 ψήφισαν μέχρι πριν από λίγο στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


Oμαλά και δίχως ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται από τις 7:00 το πρωί η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στη ΝΔ. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7:00 το βράδυ και υπολογίζεται ότι μέχρι τις 11:00 θα υπάρχουν αποτελέσματα.
Iικανοποιητική θεωρούν τόσο η λεωφόρος Συγγρού όσο και τα επιτελεία των υποψηφίων την συμμετοχή των πολιτών στην ψηφοφορία. Μέχρι τις 11:00 το πρωί είχαν ψηφίσει περισσότερα από 70.000 άτομα. Κομματικό στέλεχος εκτιμούσε ότι αν η ροή συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό τότε θα καλυφθεί ο στόχος των 300.000 ψηφοφόρων.
Στην Πέλλα μέχρι πριν από λίγο ψήφισαν πάνω από 2.500 άτομα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. "Αντιμέτωποι μ’ ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν αντιπρόσωποι σε εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του mypreveza.gr, μια γυναίκα επιχείρησε να ψηφίσει με… δύο ταυτότητες (την παλιά και την καινούρια), χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει!!!"
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ -ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ- ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΟ "ΠΑΡΤΥ" ΤΟΥΣ!!!...ΟΛΟΙ -ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ!!!- "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" (δηθεν!) ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ (παπαριες!) ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ (παπαρες!), ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΖΟΥΝ....ΑΧ (ΑΓ)ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.