Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΦΟ Αριδαίας 33-59 (φωτο&βίντεο)


Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε από την Αλεξάνδρεια ο ΦΟΑ που επικράτησε στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ του τοπικού ΓΑΣ με 33-59.
Όπως αποδεικνύεται και στο τελικό σκορ του αγώνα οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έκαναν πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στην άμυνα που δέχτηκαν συνολικά σε όλο το παιχνίδι μόλις 33 πόντους!
Από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα και με πολύ καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση πήραν προβάδισμα εννιά πόντων (9-18).
Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την άμυνα τους κρατώντας τη διαφορά στο -10 στη λήξη του ημιχρόνου (19-29). 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κόλλησαν στην πολύ καλή άμυνα των παικτών του ΦΟΑ (πέτυχαν μόλις 14 πόντους) με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στο σκορ που άγγιξε τους 30 πόντους διαφορά λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του ΦΟΑ παραμένει στην κορυφή της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ περνώντας από μια δύσκολη έδρα (πρώτη εντός έδρας ήττα για Αλεξάνδρεια) με εμφατικό τρόπο. Μοναδικοί απόντες του ΦΟΑ από την αναμέτρηση ήταν οι Σαμαρτζίδης, Τριανταφύλλου και Γκαλίτσος. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Παπαβραάμ 12π. και Μακρόπουλος 11π. ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μπαλιάκας 13π.  Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελανίδης Μ. και Μητώνας Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (12/12) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ΔΑΚ Αριδαίας τον Πανεδεσσαϊκό ενώ η Αλεξάνδρεια αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Βαφύρα Δίου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(9-18), 2o(19-29), 3o(27-42), 4o(33-59)
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος 1, Παρίσης 2, Μπαγιώκας, Παντοφλίδης, Μπαλιακάς 13(1), Αβραμίδης 2, Παπαγερίδης 3, Σιτσάνης 6, Γιοβανόπουλος, Πρόϊος, Καραγιάννης, Καρκαράς 6(1).
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Aμπάρης 2, Αβραμίδης 5(1), Κανονίδης Γ., Τοπαλίδης 7, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 9, Παπαβραάμ 12(2), Αθανασιάδης 8, Τζάτσης 3(1), Μακρόπουλος 11(1), Στρέπκος 2, Αλεξανδρόπουλος.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Επιμέλεια βίντεο & φωτο: embolos.gr 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.