Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ.Αλέξ.Κρύας Βρύσης - ΦΟ Αριδαίας 64-75


Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μπάσκετ του ΦΟΑ που επικράτησε για την 11η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ του Μέγα Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης εκτός έδρας.
Οι φιλοξενούμενοι με σωστές επιλογές στην επίθεση και άμυνα πάνω στα ατού των γηπεδούχων πήραν κεφάλι στο σκορ αρχικά στο δεκάλεπτο με 15-20 και στο ημίχρονο με 30-40.
Ένα κακό 3ο δεκάλεπτο όμως των παικτών του Παναγιώτη Βάτση επέτρεψε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ και να μειώσουν τη διαφορά στον πόντο (49-50). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περάσουν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (54-53), όμως οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν και με μεγάλα σουτ έξω από τα 6,75 και με πρωταγωνιστές στα κρίσιμα σημεία τους Μακρόπουλο και Αβραμίδη δεν άφησαν στο τέλος πολλά περιθώρια στους παίκτες του Τυριακίδη, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 64-75. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του ΦΟΑ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αιγινιακό, με τον δεύτερο γύρο να αρχίζει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μακρόπουλος 27π. , ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Παπαδόπουλος 17π. και Ουγγρίνης 15π. Χωρίς τους Τζάτση και Στρέπκο αγωνίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του ΦΟΑ ενώ επανήλθε ο Τριανταφύλλου. Eκτός αποστολής ήταν και ο Πουρλιοτόπουλος για τους γηπεδούχους.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ελευθεριάδης Πλ. και Παπανικολάου Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (9/1) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Βατανιακού στην Κατερίνη, ενώ ο Μ.Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης υποδέχεται την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(15-20), 2o(30-40), 3o(49-50), 4o(64-75)
Μ.ΑΛΕΞ.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 12(1), Οξούζης 8(2), Μαραζίδης 2, Ουγγρίνης 15, Παπαδόπουλος 17(3), Αμιτζόγου, Κοκκινίδης Ηλ., Μαντζούκης, Κοκκινίδης Δ. 4, Τοπαλίδης 6.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 5, Αβραμίδης 15(3), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 10, Τριανταφύλλου, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ 15(4), Αθανασιάδης 1, Γκαλίτσος, Μακρόπουλος 27(3), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.