Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Πανεδεσσαϊκός 71-54 (φωτο&βίντεο)


Συνέχισε το νικηφόρο σερί του η ομάδα του ΦΟ Αριδαίας που επικράτησε και του Πανεδεσσαϊκού στο ΔΑΚ Αριδαίας με 71-54 για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν με άγριες διαθέσεις στον αγώνα και από πολύ νωρίς κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται 23-10. Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι δοκίμασαν διάφορα σχήματα στην πεντάδα τους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολής. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά κοντά στους 10 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (38-25). 
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και με μπροστάρη τον Αβραμίδη 18π. που έδωσε πολλές λύσεις επιθετικά κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στη νίκη που τους διατηρεί μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον Αιγινιακό. Eκτός αποστολής για την ομάδα του ΦΟΑ ήταν οι Τζάτσης, Τριανταφύλλου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο Στρέπκος λόγω επαγγελματικών. 
Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Αβραμίδης 18π. και Αθανασιάδης 14π. ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πέτκος 25π. 
Καλή ήταν η διαιτησία των Χατζηχαρίση Σ. και Μητώνα Γ.
Ευχάριστη νότα στην αναμέτρηση ήταν η παρουσία του γνωστού Παντελή σε ρόλο Άη Βασίλη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Την επόμενη αγωνιστική (19/12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην έδρα του Μ.Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης ενώ ο Πανεδεσσαϊκός υποδέχεται στην έδρα του την Αλεξάνδρεια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(23-10), 2o(38-25), 3o(51-40), 4o(71-54)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Aμπάρης 4, Αβραμίδης 18(4), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 8(1), Σαπουντζής 2, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 8(1), Αθανασιάδης 14(1), Γκαλίτσος 1, Μακρόπουλος 9(1), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Μπίνος, Σιβένας Λ. 2, Τακατζόγλου 6(1), Μπίνος, Γεωργιάδης 3(1), Μπούζμπας 6, Τσάμης 8, Τότλης 2, Πέτκος 25(5), Σιβένας Χ., Θεοδώρου 2.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.