Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η νέα εκπομπή "Αποδράσεις" στα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ! (βίντεο)


Η ολοκαίνουργια εκπομπή Αποδράσεις στοχεύει στην ανάδειξη των περιοχών της χώρας μας και στην προβολή τουριστικών προορισμών, με πρωτότυπο και άκρως ενδιαφέρον τρόπο, που θα προ(σ)καλέσει τον τηλεθεατή σε μια όμορφη ταξιδιωτική εμπειρία.
Αποτελεί την μοναδική εκπομπή στον χώρο όσον αφορά την ενημέρωση και των τουριστικών επιχειρήσεων και φυσικά την προβολή των τοπικών προϊόντων της Ελληνικής Περιφέρειας.
Οι συντελεστές της επισκέπτονται τουριστικές περιοχές της χώρας μας και σας δίνουν πληροφορίες για την τουριστική υποδομή και τις δραστηριότητες τους. Μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζονται όσα ξεχωριστά υπάρχουν στον κάθε τουριστικό προορισμό.
Επιπλέον θα σας ενημερώνουν για του κόσμου τα παράξενα , τοποθεσίες , γέφυρες, αξιοθέατα , φαράγγια, μονοπάτια , χώροι διαμονής εστίασης και αναψυχής ανά τον κόσμο που συγκλονίζουν και ξεχωρίζουν .
Ο σεφ της εκπομπής μαγειρεύει μοναδικές συνταγές χρησιμοποιώντας παραδοσιακά προϊόντα της κάθε περιοχής.
Ενώ οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μαθαίνουν ότι νέο σε gadget και εφαρμογές κυκλοφορεί έτσι ώστε να κάνουν τις αποδράσεις τους ακόμη πιο εύκολες και δημιουργικές. 
Δείτε τα βίντεο από τις "Αποδράσεις" στα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.