Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη μαθητών Δημοτικού Σχολείου Παραλίμνης στο Ωδείο Γιαννιτσών


Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραλίμνης επισκέφτηκαν το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών (Α.Δ.Ω.Γ.), στις νέες εγκαταστάσεις του, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Θανάση Σίσκου.
Τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου υποδέχτηκε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κα Μάχη Κυπραίου μαζί με καθηγητές του Ωδείου.
Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές τους χώρους του Ωδείου και να ενημερωθούν για τον τρόπο που διδάσκονται τα μαθήματα μουσικής σ' αυτό. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μουσικά όργανα όπως το πιάνο, το βιολί και η κιθάρα, που τους παρουσίασαν οι καθηγητές. 
Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές από την πρώτη μέχρι και την έκτη τάξη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και παρατηρήσεις, να ακούσουν μικρά έργα που έπαιξαν οι καθηγητές και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της Μουσικής, στο πλαίσιο μιας σχολικής πολιτιστικής εκδρομής.
Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.