Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΓΑΣ Έδεσσας 82-72 (φωτο&βίντεο)


Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της η ομάδα μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας αφού επικράτησε και του ΓΑΣ Έδεσσας για την 15η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με 82-72 στο ΔΑΚ Αριδαίας το βράδυ του Σαββάτου 30/1.
Ο προπονητής του ΦΟΑ Παναγιώτης Βάτσης έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή να αγωνιστούν ενώ παράλληλα δοκίμασε και διάφορα σχήματα εν όψει του ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής στη Βέροια.
Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ήταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με μπροστάρη τον Δημητρόπουλο που έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι σκοράροντας 38 πόντους δυσκόλεψαν τους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας σε απόσταση αναπνοής πίσω τους (38-35).
Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του ΦΟΑ μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη, ανεβάζοντας τα ποσοστά τους στα σουτ σε σχέση με το 1ο ημίχρονο. Καθοριστικοί ήταν οι Μακρόπουλος και Τοπαλίδης που έδιναν άλλον αέρα επιθετικά στην ομάδα τους που παρ'όλο δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ για αρκετή ώρα συντήρησε τη διαφορά των 10 πόντων με ευκολία μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με τελικό σκορ 82-72.
Με σημαντικές απουσίες αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους εκτός αποστολής ήταν οι Στρέπκος, Αμπάρης και Τριανταφύλλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους έλειψαν οι Υφαντίδης και Τότλης.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελανίδης Μ. και Αρβανίτης Γ.
Την επόμενη αγωνιστική (6/2) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Βέροια με τον τρίτο της βαθμολογίας ΑΟΚ, ενώ ο ΓΑΣ Έδεσσας υποδέχεται στην έδρα του την Αλεξάνδρεια.

Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(10-11), 2o(38-35), 3o(60-47), 4o(82-72)
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Κανονίδης Γ., Αβραμίδης 10(3), Σαμαρτζίδης 2, Τοπαλίδης 12, Κανονίδης Ι. 2, Μπεγλόπουλος 3, Παπαβραάμ 9(1), Αθανασιάδης 8, Αλεξανδρόπουλος, Μακρόπουλος 25(2), Γκαλίτσος, Τζάτσης 11(3).
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Σταυρόπουλος): Μποζίνης 3(1), Τσολάκης 6(2), Τσακώντσης, Δημητρόπουλος 38(5), Αργυρός 4, Δουλκερίδης, Δαφνής 10, Μπίκου 4, Δοδόπουλος 7.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.