Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Σκύδρας με τον Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σαχινίδη


Τον Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σαχινίδη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Παρασκευή 8/1/2016, η Δήμαρχος  Κατερίνα Ιγνατιάδου, με παρούσα την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Γιακαμόζη.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν οι εξελίξεις πάνω στο ζήτημα του Τελωνείου Σκύδρας.
Μετά την ανταλλαγή ευχών η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Βουλευτή για τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής που αναφέρονται στο εν λόγω θέμα.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με τα προβλήματα και την ανάπτυξη του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ                                                                                                                 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

60 comments:

  1. Ο απόλυτος ξεπεσμός!Για λίγα ψηφουλάκια η κατά τα άλλα δημοκρατική δήμαρχος υποδέχεται βουλευτή κόματος που σύμφωνα με πόρισμα εισαγγελίας αποτελεί εγκληματική οργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.............
      ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΣ;

      ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΥΧΑΙΟ.
      ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

      Διαγραφή
    2. Βουλευτές εκλεγμένοι είναι επίσης οι Μιχαλολικάκος, Παππάς, Παναγιώταρος, Κασιδιάρης. Και ναι δεν είναι τίποτα τυχαίοι.Δεν θεωρώ το εαυτό μου ηθικότερο αλλά σίγουρα πιο δημοκρατικό. Και θα έπρεπε να σε προσβάλει και εσένα αυτό σαν άνθρωπο άτομα με τις συγκεκριμένες πράξεις να βρίσκονται στις θέσεις που βρίσκονται. Και για να θυμόμαστε:
      Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ανέλαβε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, την παραμονή της δεύτερης επετείου από το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι.

      Διαγραφή
    3. Νομιζω οτι η πορεια της ιγνατιαδου και της οικογενειας της ειναι γνωστη. Ειναι απο δημοκρατικη οικογενεια και οχι σαν τη δικη σου φιλε...

      Διαγραφή
    4. καταρχήν δεν μιλησα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και ο Χιτλερ από γνωστή οικογένεια καταγώταν σε αντίθεση με τον Παύλο Φύσσα που καταγώταν από άγνωστη οικογένεια!

      Διαγραφή
    5. Μιλησα για δημοκρατικες και μη οικογενειες και οχι για γνωστες η ανωνυμες.μαθε πρωτα να διαβαζεις και μετα γραψε αν εχεις κατι να πεις

      Διαγραφή
    6. Καταρχην μαθε πρωτα να διαβαζεις Ελληνικα και γραψε μετα αν εχεις να πεις κατι. Ειπα οτι ειναι γνωστη η διαδρομη της και η ιδια απο δημοκρατικη οικογενεια, δεν μιλησα για γνωστες και αγνωστες οικογενειες. Ασχετε..

      Διαγραφή
    7. καταρχην μαθε να διαβαζεις και μετα γραψε αν εχεις κατι να πεις κι εσυ. μιλησα για γνωστη πορεια και οχι γνωστη οικογενεια, αλλα δημοκρατικη οικογενεια και εσυ μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει.

      Διαγραφή
    8. και μόνο το ύφος σου, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και η επανάληψη των ίδιων σχολίων δείχνει τον πανικό σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα....

      Διαγραφή
    9. Εσυ δειχνεις ποσο πονας ακομη δηθεν Stavros....

      Διαγραφή
    10. τι συζηταμε τα αυτονοιτα,τον επελεξε ο κοσμος της πελλας απο δημοκρατικη διαδηκασια,εκπρωσοπει μια πολυ μεγαλη μεριδα του νομου μας,οποιος δεν το αντιλαμβανεται εχει καποθο αντιδημοκρατικο προβλημα

      Διαγραφή
  2. Για τον Χρυσαυγίτη μιλάμε, έτσι... αλλά η δημοσιότητα μας ενδιαφέρει και η φωτογραφία, ας είναι και με τον Χάρο. Ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αν βγει και μας πει ότι εκλεγμένος από το λαό είναι και τα παρόμοια, ας κρυφτεί καλύτερα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο θα τους κανετε πλατες τοσο θα ξεσαλωνουν.. αλλα εσεις τον και καλα δημοκρατικο σας χαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ignatiadou auta pou kaneis ua ta lousteis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κάνεις Κατερίναααααααααααα!!!
    Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ντροπή και ξεπεσμός σε ένα κράτος που αποτελεί μέλος της Ευρώπης και θέλει να ανήκει στην κατηγορία των πολιτισμένων Εθνών, να βγαίνει δελτίο τύπου από γραφείο δημάρχου και μάλιστα νομικού που θα μας ενημερώνει για τις συζητήσεις που είχε με βουλευτή μιας παρακρατικής και παραστρατιωτικής οργάνωσης. Μιας οργάνωσης που λειτουργεί με βάση τις ιδεοληψίες, το μίσος και τα κολλήματα μερικών αποσταθεροποιημένων ψυχικά τύπων που λειτουργούν με όρους του υποκόσμου. Μας προσβάλεται κα. Ιγνατιάδου σας δημότες και μας κάνετε να νιώθουμε ντροπή όπως όταν στα τελικά αποτελέσματα των εθνικών εκλογών η Χρυσή Αυγή είχε στο δήμο μας τα μεγαλύτερα πανελλαδικά ποσοστά! Αίσχος για λίγες ψηφους να θυσιάζεται τα πάντα! Ξέρω ότι την Χρυσή Αυγή την δημιούργησε το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος και οι οι πολικοί του εκπρόσωποι που άφησαν την κοινωνία απροστάτευτη. Και ότι κάποιοι πολίτες που ζουν στην ανασφάλεια και στην ανέχεια υποκύπτουν εύκολα στον λαϊκισμό της ακροδεξιάς. Όταν λείπει το κράτος από κάπου πρέπει να πιαστείς. Ξέρω όμως επίσης, ότι αργά ή γρήγορα τα Τάγματα Εφόδου του Μιχαλολιάκου θα στραφούν εναντίον όλων μας, όταν παύσουμε να συμφωνούμε μαζί τους. Το έχουμε δει το έργο αυτό πολλές φορές στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ λαλειστατε γραψε επωνυμα για να παρεις απαντησεις, ανθρωπακο της αφανειας που κριβεσαι πισω απο την ανωνυμια σου.

      Διαγραφή
    2. Τα παιδια της χρυσης αυγης που τα σκοτωσαν συριζαιοι 20 κ 24 χρονων δεν ειχαν γονεις;....αυτους θα στηριζουμε ολοι κουκουλοφοροι κ απατεωνες...

      Διαγραφή
  7. τωρα και τα κουλουμα παρεα με τούς χρυσαυγιτες , σοβαρεψου καρερινα .Α .... και μην αρχίσεις τα περι θεσμικοτητας και αλλα μεγαλη κοπελα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
    ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν βαρεθηκες να γραφεις ηλιθιοτητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ποιός μιλησε για θητίες και 5ετιες!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!Έγινε γνωστός ο Δήμος Σκύδρας πανελλαδικά για τα μεγάλα ποσοστά της χρυσής αυγής και έρχεται ο πρώτος δημότης του Δήμου να βγάλει το ανωτέρω δελτίο τύπου και να μας κάνει ντροπιάσει πάλι!Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πιο άστοχο δελτίο τύπου που έχει υπάρξει.Η λογική λεει ότι με ένα δελτίο τύπου ένας Δήμαρχος ενημερώνει για δράσεις και ενέργειες που κάνει προς όφελος των δημοτών του. Δηλαδή το ανωτέρω δελτίο τυπου προσφέρει κάτι θετικό στην Δήμαρχο??Το λογικό θα ήταν το συγκεκριμένο δελτίο τύπου να ήταν ενημέρωση από αντίπαλη παράταξη για το λάθος της Δημάρχου. Σε ένα παράλληλο σύμπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φοβαται κατι γατακια σαν κι εσας, δεν εχει να κρυψει κατι, οσο για εσενα θα σκας ακομη ποιο πολυ. Θα καθησεις πολυ στο περιθωριο.

      Διαγραφή
  14. Μπράβο στην Δήμαρχο.έχει κοχονες
    Ιων Εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ουσία είναι ότι η συνάντηση έγινε με γνώμονα την ανάπτυξη του Δήμου Σκύδρας και την παραμονή του τελωνείου προς όφελος όλων των δημοτών.Φυσικά και στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες της Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι πεις εσυ Κατερινα

      Διαγραφή
    2. Καλα ξανακοιμησου, αφου δεν εχεις να κανεις κατι αλλο.

      Διαγραφή
    3. Χαρη και Σταθη σας βαρεθηκαμε, εοεθδη δηλαδη ειστε ανεργοι και οι δυο θα μας ζαλισετε....

      Διαγραφή
  16. Τα βαζετε με την δηναρχο κ οχι με αυτους που ψηφισαν την χρυση αυγη πηρε τετοια ποσοστα κ εβγαλε κ βουλετη στον νομο???δηλαδη δειχνετε παντου ποσο αγραμματοι ειστε??με αυτην την κινηση δεν ειδα να θελει να σηκωσει καποια σημαια ουτε χρυσης αυγης ουτε νδ ουτε πασοκ ουτε καποια αλλη..ειναι βουλετης κ επισκεφθηκε την σκυδρα κ την δημαρχο τι επρεπε να του κλεισει την πορτα οταν εσεις τον ψηφιζεται κ βγαινει βουλετης???εξαλλου η δημαρχος το ειπε κ προεκλογικα η πορτα μου ειναι ανοιχτη για ολους....Μια κατα πολυ κατα της χρυσης αυγης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ειπαμε Κατερινα, οτι πεις εσυ!

      Διαγραφή
    2. Κ επειδη μαλλον κοπελια ζηλευεις την Κατερινα να σου πω πως το σχολιο αυτο το εγραψα εγω κ με λενε Αρχοντια οχι Κατερινα αλλα μας δειχνεις με καθε τροπο ποσο ζηλεια εχεις...

      Διαγραφή
    3. Για πες μας κ εσυ λοιπον το ονομα σου κοπελια που σχολιαζεις συννεχως??νομιζω πως θα επρεπε να ξες τοσα χρονια οτι στο εμπορειο η καλητερη διαφημηση ειναι η δησφημηση συννεχισε ετσι...μας ανεβαζεις πιο ψηλα κ εσυ μενεις στον πατο....πιστευω βεβαια να συννηθισες γιατι εκει θα μεινεις για πολυ καιρο ακομα...αρχοντια!!!

      Διαγραφή
  17. ποιος ειναι τελικα ο φασιστας η Κατερινα ο Βουλευτης η τελικα και οι δυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα ειναι ο Χαρης και ο Σταθης, γελαει ολη η σκυδρα σημερα μαζι τους..... ο ομοιος τον ομοιο και η ...

      Διαγραφή
  18. eparsi tis katerinas fisika poly alazonia
    den ksexno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ti na po den ksero pernete xapia ligmena,ego den eimoun pote psifoforos aristeras k pasok ma toso,komplex ti na po,diladi pas xrusi augi egglimatias dolofonos pas aristeros k pasok aggelos,oust more paliokseftiles upokrites tou kerata,mpravo stin dimarxo exei auta pou lipoun apo pollous andres
    pou foroun pantelonia na min kruonoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. FASTISTAKO NA XAIRESE THN DHMARXO SOU

      Διαγραφή
    2. ρε παιδια κατεβαστε το φτανει ρομπα εγινε η δημαρχος σκυδρας

      Διαγραφή
  20. ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ..ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα πόσο κενοι πόσο κακοβουλοιπόσο κακεντρεχείς μπορεί να είστε όλοι εσείς που βάλετε κατά της δημάρχου Χωρίς αξίες χωρίς παιδεία χωρίς σεβασμό χωρίς ωριμότητα Μόνον κακία φθονος για όσα άλλοι κατέκτησαν χωρίς εσείς να μπορείτε....Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοδηλητηριαζετε ότι μειώνετε ακόμη πιο πολύ την ήδη μειωμένη αυτοεκτίμηση σας
    Σας λυπάμαι με κάνετε να θέλω να ξεράσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην τα λες ετσι κατεργραρινα θα πνιγεις...

      Διαγραφή
    2. Εσυ θα πνιγεις αν δεν χωνέψεις Χώνεψε το κατάλαβε το για το δικό σου το καλό Με σόδα με coca cola με τρέξιμο δεν ξέρω άλλα χώνεψε το επιτέλους. ...Δήμαρχος είναι η Ιγνατιαδου και εσείς τρέχετε και δεν φτάνετε. ..

      Διαγραφή
    3. 1.45 η δημαρχος εχει σοβαρα πραγματα να κανει και με ανθρωπους σαν κι εσενα ουτε ασχολειτε και θα πεσει στα ματια μου, αν ποτε σου απαντησει.

      Διαγραφή
  22. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Δήμαρχος Σκύδρας απογοήτευσε με την πράξη της αυτή τους δημότες.Αντί να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που είναι πάρα πολλά αυτή εξακολουθεί να την ενδιαφέρει η προβλολή της στα ΜΜΕ,να την ενδιαφέρει η εικόνα της και φυσικά οι επόμενες εκλογές.
    Λάθος τρόπο διάλεξες κα Ιγνατιάδου.Προκάλεσες........
    Δυστυχώς μόνη σου θα φας το κεφάλι σου όπως λένε οι Έλληνες!!!

    Γ.Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η δήμαρχος δεν έχει ανάγκη προβολής μέσω του συγκεκριμένου δελτίου τύπου Και καταξιωμένη κοινωνικά και επαγγελματικά είναι και έντιμη είναι και όλα όσα εσύ δεν φτάνεις και επειδή δεν τα φτάνεις τα κανεις κρεμασταρια έχει....
    Πάρτε το επιτέλους απόφαση Είναι και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη η δήμαρχος Σκυδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αν δεν θέλει άλλο να είναι Δήμαρχος σιγά δεν έχει θέμα . Θα υπάρχει μια θέση στη βουλή δίπλα στον Μιχαλολιάκο τον Κασιδιάρη και τον Παπά...Τρέμε Ζαρούλια!!!!! ΕΕΕΕ ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Η δημαρχος φιλε των 12.10 ειναι δημοκρατικη, με αυτους που αναφερεις μαλλον εσυ θα κατσεις. Κι επειδη ειναι δημοκρατικη δεχεται ολον τον κοσμο στο γραφειο τους, τους ακουει, συζητα, στνεργαζεται. Τελικα ακομα πονας....

      Διαγραφή
    3. Οι δημοκράτες δεν συζητούν ούτε φωτογραφίζοντε με φασισταριά.
      Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε,όλα τα άλλα για γραφεία ανοιχτά ......και και και....είναι για να τα λέμε.
      Αυτή ήταν η μεγαλύτερη γκάφα της Δημάρχου και της Αντιδημάρχου.

      Διαγραφή
  24. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η Χ.Α............ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ(ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ)

    ΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kamia XA den mas pirakse.
      h dimarxos poy bgike foto mas pirakse me xrisavgiti.alla lei alla kanei.emeis den thn psifisame gia afto

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.