Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Συνελήφθη ο φονιάς του 23χρονου μετά από 18 χρόνια


Ειδικά συσταθείσα ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε υπόθεση  ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 1998.  
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων από αστυνομικούς που αποτελούν την ανωτέρω ομάδα, η οποία επαναξιολογεί το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό και αξιοποιεί τα υπάρχοντα ευρήματα με νέες και σύγχρονες τεχνολογικές – εργαστηριακές μεθόδους έρευνας που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της προαναφερόμενης ανθρωποκτονίας.
Πρόκειται για 53χρονο (σήμερα), ο οποίος συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Έδεσσας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση» και «Παράνομη οπλοχρησία». 
Υπενθυμίζεται ότι, την 12-01-1998, βρέθηκε η σωρός του 23χρονου, σε δασική περιοχή στο Κάτω Γραμματικό Πέλλας, φέρων τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, ο δράστης, προκειμένου να δυσχεράνει τις αστυνομικές έρευνες, ως προς την ταυτοποίηση της ταυτότητας του θύματος, προσπάθησε να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά αυτού, προβαίνοντας στην καύση του πτώματος. Σύμφωνα με την δικογραφία αυτό που "πρόδωσε" τον 53χρονο φαίνεται ότι ήταν ένα αποτύπωμα που βρέθηκε στην πορεία των ερευνών κοντά στο σημείο εντοπισμού του πτώματος. Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι διατηρούσε δεσμό με τον 23χρονο, ενώ αμφότεροι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ναρκωτικά…
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποτε θα συλληφθουν αυτοι που ευθυνοντε για τουσ εκατονταδες προσφυγες στο αιγαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν θα ανέβει ο αρης στην β εθνική ''χαζές απαντήσεις σε χαζές ερωτήσεις είσαι σε λάθος θέμα μικρεε''
    Υ.Γ μικρός πρέπει να είσαι 12-13 για να μπερδεύεις τα θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ την ΕΑ που μετά από τόσα χρόνια εξιχνίασαν την υπόθεση τελικά υπάρχουν και άτομα που τιμάνε την στολή τους μπράβο ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.