Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προβολή ταινίας στην Έδεσσα: «Οι γέφυρες του Μάντισον»


Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας     (Καπετάν Γαρέφη 8) θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας:
«Οι γέφυρες του Μάντισον», που διαπραγματεύεται τη αισθηματική σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων, οι οποίοι ανακαλύπτουν πτυχές των χαρακτήρων τους που οι ίδιοι απλώς αγνοούσαν ότι υπήρχαν. 
Η γυναίκα συνειδητοποιεί πως της δίνεται η ευκαιρία να αποδεσμευτεί από την απλά καθημερινή ζωή της ενώ ο άνδρας αντιλαμβάνεται  ότι μέχρι τώρα η πορεία της δικής του ζωής κινείτο με γνώμονα τη σιωπηλή μοναχικότητά του, αλλά και την ενστικτώδη αντίδρασή του σε οποιουδήποτε είδους δέσμευσης.
Παράγοντες, όπως το θέμα της απιστίας, των διαφορετικών αντιλήψεων, των στάσεων ζωής παιδιών και ενηλίκων , είναι ενδεικτικά κάποια από τα ζητήματα που θίγονται στη ταινία.
Θα ακολουθήσει συζήτηση - ανάλυση της ταινίας με συντονίστρια την Μαρία Ιωακειμίδου, Κοινωνιολόγο – Στέλεχος  του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα». 
Το trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=Up-oN4NtvbM
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. 
Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.