Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολογισμός της πάνδημης κινητοποίησης των Γιαννιτσών


Ο σύλλογος εργαζομένων δήμου Πέλλας συστρατευόμενος με τις λοιπές παραγωγικές τάξεις του Δήμου Πέλλας συμμετείχε στην πρωτόγνωρα ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ συγκέντρωση όπου δήλωσαν την αντίθεσή τους στο απ-ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Όλοι πλέον αντιλήφθηκαν ότι ο στόχος των μέτρων δεν είναι η «δημοσιονομική εξυγίανση» αλλά η φτωχοποίηση του λαού,  η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και η κολιγοποίηση της αγροτιάς.  
Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, αγρότες και μισθωτοί αλληλέγγυοι σε μία ΠΑΝΔΗΜΗ κινητοποίηση και πορεία διατράνωσαν την αγανάκτηση τους στην συνεχιζόμενη φτωχοποίηση. Οι δρόμοι της πόλης των Γιαννιτσών αποδείχθηκαν πολύ μικροί για να χωρέσουν την πλυμμιρίδα της κινητοποίησης. Ο δήμαρχος Πέλλας αφουγκραζόμενος το λαικό αίτημα προχώρησε στην αξιέπαινη ενέργεια να διακόψει την λειτουργία του Δήμου και να ακολουθήσει ως απλός διαδηλωτής την πορεία. Διαδηλωτές, συνοδευόμενοι σε πολλές περιπτώσεις από τα παιδιά τους, πραγματοποίησαν μια κινητοποίηση που έγραψε ιστορία στους κοινωνικούς αγώνες στην πόλη. 
Ο σύλλογος μας πρωταγωνίστησε για ακόμη μια φορά στην απεργία και στην κινητοποίηση. Το εργατοτεχνικό προσωπικό του γκαράζ, οι συνάδελφοι στους παιδικούς σταθμούς αλλά και στις Δημοτ. Ενότητες της Πέλλας, Κύρρου και Μ. Αλεξάνδρου συνέβαλαν με συντριπτικά ποσοστά στην απεργία. Με το πανό μας αλλά και το «απεργιακό» απορριμματοφόρο ακλουθήσαμε σε ολόκληρη  την διαδρομή της την κινητοποίηση δηλώνοντας δυναμικά παρόντες.
Η πάνδημη συμμετοχή προκάλεσε τρόμο σε όσους σχεδιάζουν και υπηρετούν την βαλκανιοποίηση της χώρας. Είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να την απαξιώσουν και να την λοιδορήσουν, άλλωστε αυτόματα τα κεντρικά Μ.Μ.Ε. λειτούργησαν αποπροσανατολιστικά.    
Ευθύνη όλων μας να εργαστούμε ώστε να μετατρέψουμε την οργή σε ελπίδα. 
για το Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας
ο πρόεδρος Λευτέρης Αβραμίδης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αυτό αλήθεια το διαβάσαμε στο mpinos news;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σύλλογος εργαζομένων δήμου Πέλλας ανήκει στις παραγωγικές τάξεις;;; Σοβαροί είστε ρε; καπηλεύεστε τους αγώνες άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος αφουγκραζόμενος Στάμκος σταμάτησε τη λειτουργία του Δήμου;;;; Στην γενική απεργία συμμετείχαν άπαντες οι εργαζόμενοι του δήμου και ο Δήμος ήταν εκτός λειτουργίας. Τώρα αν του Στάμκου του ξύπνησε το αγωνιστικό φρόνημα, το οποίο με τους Σαμαραβενιζέλους που τους πετσόκοψαν την χρηματοδότητη πάνω από 50% ήταν σε βαθύ λήθαργο, είναι άλλο θέμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.