Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο του Δήμου Νόβατσι στο Δήμο Αλμωπίας


Δήμαρχος Αλμωπίας: Σχεδιάζουμε σήμερα για να υλοποιήσουμε αύριο
Τον Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε κλιμάκιο του Δήμου Νόβατσι της Π.Γ.Δ.Μ. με επικεφαλής τον Δήμαρχο, στα πλαίσια της εγκεκριμένης πράξης «Living history-Living nature» με ακρωνύμιο Lhi-Lna του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης τους καλωσόρισαν και παρουσίασαν την πρόταση του Δήμου Αλμωπίας στην οποία συμμετέχει ως εταίρος και η Αναπτυξιακή Πέλλας με στόχο να ενταχθεί στο μέτρο του interreg 1.3 στον τουρισμό, συνολικής δαπάνης 1.000.000 ευρώ και με συμμετοχή 60% από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας και 40% του Δήμου Νόβατσι.
Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης που θα αφορά στην εκμετάλλευση του ορεινού όγκου με τη σύνδεση με το χιονοδρομικό κέντρο με τελεφερίκ, την δημιουργία θεματικών πάρκων και ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Λουτρόπολης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Πρόκειται για μία πρόταση με την υλοποίηση της οποίας θα κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για μία μεγαλόπνοη παρέμβαση. Στόχος μας με αυτή τη μελέτη, είναι να αποκτήσει ο Δήμος μας μια ισχυρή παρακαταθήκη η οποία θα μπορεί να αξιοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία, μιας και όπως είναι γνωστό χωρίς μελέτες δεν μπορεί να υπάρξει έργο και πολλές φορές χάνουμε ευκαιρίες για χρηματοδοτήσεις επειδή δεν υπάρχουν μελέτες. Για να υλοποιήσουμε πρέπει πρώτα να σχεδιάσουμε με σοβαρότητα και προγραμματισμό».
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.