Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Όργωσαν τον Αεροδιάδρομο Αξιού στα Άθυρα Πέλλας (φωτο)


Πρωινές ώρες σήμερα Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου, Αξιωματικοί του στρατού πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία στον χώρο του Αεροδιαδρόμου Αξιού τον  οποίο βρήκαν οργωμένο.
Οι κάτοικοι των Αθύρων βρίσκονται σε επιφυλακή και το πρωί κτύπησαν οι καμπάνες της εκκλησίας καλώντας  τον κόσμο με τον τρόπο αυτό να είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να ματαιώσουν τα κυβερνητικά σχέδια για τη δημιουργία καταυλισμού 3.000 προσφύγων. 

Δείτε πως είναι αυτή την ώρα ο Αεροδιάδρος Αξιού, εκεί όπου σχεδιάζεται να στηθεί ο καταυλισμός των προσφύγων: 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

51 comments:

  1. Αίσχος!! Άμεσα να κινηθεί η ποινική διαδικασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιόν ακριβώς απευθύνεσαι λέγοντας να κινηθεί ποινική διαδικασία;

      Διαγραφή
    2. Τι ερώτηση είναι αυτή;
      Στον εισαγγελέα. Ή σε όποιον είναι υπεύθυνος να την κινήσει.

      Διαγραφή
    3. Στις αρμόδιες αρχές απευθύνεται να βρει το δίποδο με το τρακτέρ.....

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΣΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΠΑΦΟΣ ??????

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟ ΨΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ????

      Διαγραφή
    6. Ναι ΡΕ μαλεα ,οτι πεις.Τα κοινωνικα και Εθνικα προβληματα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ .Παρεμπιπτοντως τραβα να τα πεις αυτα αυτοπροσωπος στους κατοικους ,να δεις τι θα παθεις.

      Διαγραφή
    7. τελικά κατάλαβα ότι όποιος έχει τρακτέρ πουλάει μαγκιά που έχει πέραση.Ξυπνήστε όλοι και κάντε ότι γουστάρετε.Δεν υπάρχει κράτος.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ρε Γιάννη αυτοπυροβολήσε; Γιατί γίνεσαι Μαρτυριάρης; Ήταν ανάγκη να υποδείξεις τους 5 χώρους; όταν και οι πέτρες τους γνωρίζουν; Ήταν ανάγκη να βγεις στα ραδιόφωνα και να υπερηφανεύεσαι ότι ΕΣΥ μαζί με τον ΔΗΜΑΡΧΟ και τους αρμόδιου κρίνατε ως καταλληλότερο χώρο τα Άθυρα; Τα οποία βράζουν εξαιτίας σου; Γιατί αυτή η μανία αυτοκαταστροφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι παλι θελεις να προστατευσεις τον Σηφακη; πολυ προστατευτικος εισαι μωρε, και για αυτο φταιει ο Σηφακης...Απλα οι αλλοι δεν υπαρχουν για να ..προστατευσουν τον εαυτο τους, α ρε φουμο που θα φανε

      Διαγραφή
  3. Ναι για τους ιθύνοντες όμως! Για τους εξαφανισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δήμαρχο, που μετά τους λεονταρισμούς για το Φιλιππάκου, παρέδωσε τα Άθυρα στο έλεος ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης μακράς διάρκειας 3000 (λένε) ατόμων.
    Σαν δεν ντρέπονται λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Δήμαρχος έδειξε ότι δεν έχει συναισθήματα.

      Διαγραφή
  4. mpravo stous athiriotes..einai palikaria.dld aporipsan ta giannitsa k tous stelnoun sta xwria mas? de katalava. o 11 03 ti enoei aisxos? as toys pari sto diko tou xwrio an eironeyetai ayto pou kanan sta athura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ.. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θελες πολυ ε?

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να γίνει να καθαρίσουμε από τους ρατσιστοφασίστες (και προπάντων καλούς χριστιανούς) μια και καλή.

      Διαγραφή
  6. stamko makria apo ta atyra telioses politika oso gia sena panagiotidh antidhmarxe krya bryshs se psaxnoyme maintane to pezeis kai gampros saliarh e saliarh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OMORFOPAIDW MIXALAKI PANATEMA SE KASIDIARH TO PEZEIS KAI OMORFOPEDO XAXAXAXA XAXA E XAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά γιατί το ζορίζουμε... Επιλογή πρώτη ήταν τα Γιαννιτσά απλά το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στρατόπεδο ΔΕΝ ΗΤΑΝ για αυτή τη δουλειά... Υπάρχουν άλλες 5 εναλλακτικές.. Εκεί στην κυβέρνηση δεν αφήνετε τους εγωισμούς γιατί κατά βάθος ΕΜΕΙΣ κατουράμε πιο μακριά? Κάντε το σε μία από τις 5 εναλλακτικές να τελειώνουμε... Ειδικά η βάση στο ΝΑΤΟ δείχνει ιδανική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και μετα ρε φιλε να παρουν τα οπλα και τα πυρομαχικα που βρισκονται στις αποθηκες στα 200μ πιο μακρυα απο την βαση...πας καλα ρε??

      Διαγραφή
  9. Οποιος τους θελει ν τους παρει σπτ του αιντε μα πρήξατε τ αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αστείο είναι ότι κάποιοι από τα Αθυρα που αλλαζανε γλωσσοφιλα με τον Σταμκο καοι ότι Δεξιό κινείται το παίζουν και αγανακτισμένοι. Άντε κρυφτείτε γλειφτες έχετε τα μούτρα να μιλάτε. Εξ αιτίας σας τραβάει το χωριό ότι τραβάει. Όσο για σένα γελοίε τύπε που παριστάνεις τον δήμαρχο πες ποιο είναι αυτό το άρρωστο μυαλό που σου πρότεινε τον συγκεκριμένο χωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΦΥΙΑ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ,ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΠΕΔΟΙ ΧΩΡΟΙ΄ στο Μανδαλο ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ΄ ΣΤΗ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ,ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ,ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ,ΠΙΟ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ.ΓΥ6ΡΙΣΑΝ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ .40 ΜΕΡΕΣ ,ΠΙΑΣΥΗΚΑΝ,ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΣΥΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΊΡΙ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΟΥΜΕ?ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΟ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΌΤΑΝ ΙΟ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ,ΑΠΟ ΤΟ 'ΚΑΛΛΙΟ' ΤΗΣ ΑΝ.ΘΡΑΚΗΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΑΘΥΡΑ ,ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΟΖΕΤΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΔΟΧΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είχαμε τέτοια υποδοχή! Καταρχάς, δε γίνεται να μείνουν οι μετανάστες εκεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως,δεν γίνεται να κοιμούνται σε σκηνές χωρίς νερό,ρεύμα,μέσα στο κρύο λ την υγρασία,2ον σε λίγο καιρό θα τους τελειώσουν τα χρήματα κ θα αρχίσουν να πεινανε με αποτέλεσμα να αρχίσουν και οι λεηλασίες, κλέψιμο ζώων,χωράφια,ντου στα σπίτια κτλ.3ον κάνουν την ανάγκη τους στην ύπαιθρο με αποτέλεσμα τα κουνούπια που σε λίγο καιρό θα είναι σε έξαρση θα μεταδίδουν οποιαδήποτε ασθένεια! Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά και δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά επιβίωσης!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Η΄ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η΄ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ Η΄ ΗΛΙΘΙΟΣ Η΄ ΒΑΛΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
      ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΤΥΧΑΙΟ;
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

      Διαγραφή
    4. Εσύ αγαπητέ ανώνυμε/η στις 3:48 που συγκρίνεις το τότε με το τώρα, για εξήγησε μου σε παρακαλώ τι ακριβώς συγκρίνεις; Σε ένα χωριό 1500 κατοίκων να φέρουν 3000 πρόσφυγες;
      Μπορείς να φανταστείς δηλαδή όπως γράφει και ο/η φίλος/η ότι σε έναν χώρο χωρίς υποδομές που θα υπάρχουν απλά και μόνο σκηνές, να ζούνε εκεί; Δίχως τα απαραίτητα; Νερό να πλυθούν, μέσα στις λάσπες, χωρίς ρεύμα, χωρίς χώρο για να πλένονται.Θα τους σώσουν 5 χημικές τουαλέτες; Ή θα πλένονται στον Αξιό;
      Δίχως καμία φύλαξη και χωρίς κανέναν έλεγχο για το οτιδήποτε. Γιατί μιλάμε για ένα άτυπο hot spot ανοιχτού τύπου που ο καθένας μπορεί να εγκατασταθεί εκεί, να φεύγει και έρχεται. Δεν μιλάμε για χώρο περιφραγμένο που θα φυλάσσεται.
      Έχουμε Δημοκρατία ή χούντα;
      Εάν μιλούσαμε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πίστεψε με, θα ήταν εφικτό, και οι κάτοικοι των Αθύρων με προγόνους πρόσφυγες όπως λες, θα ήταν δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα γίνει και πόσο ακριβώς θα διαρκέσει.
      Εάν εσύ ήσουν στην θέση τους, και πεινούσαν τα παιδιά σου, για πες μου σε τι σημείο θα έφτανες; Θα έκλεβες για να επιβιώσεις ή όχι; Μιλάμε για 3.000 άτομα για την ώρα, που πίστεψε με, αργά ή γρήγορα θα γίνουν 30.000. Ενημερώσου και λίγο για το τι ακριβώς γίνεται και παραέξω.
      Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού και ξενοφοβίας, όμως κοίταξε λίγο και το δάσος και όχι μόνο το δέντρο.

      Διαγραφή
    5. Αυτοί οι κόπανοι που συνδέουν το ότι ξεριζώθηκαν οι Έλληνες από τα σπίτια τους γιατί τους τα πήραν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ,με αυτή την ισλαμοποιηση που πάει να γίνει τώρα μεσα στην κσρδια της χωρας,μπορεί να με τρελάνει!
      Συνέλθετε και αφήστε τις αριστερές ή δεξιές απόψεις,εδώ μιλάμε για τα παιδιά μας και το αμφίβολο αυριο σαν έθνος!

      Διαγραφή
  13. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1)ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    2) ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
    3) ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ...."Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών υπερασπίζεται την στάση των Σκοπίων απέναντι στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες καθώς κινείται στο σκεπτικό ότι κάθε χώρα έχει το κυριαρχικό δικαίωμα να ελέγχει τα σύνορα της συμπεριλαμβανομένου και της εισόδου ατόμων στο έδαφος της, αλλά παραβλέπει την χρήση δακρυγόνων και κροτίδων σε ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά.
    Eίναι σε γνώση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οι αναφορές από την Ελλάδα και τα Σκόπια καθώς και ότι συνεχίζουν να υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη και συντονισμένη απάντηση στις προσφυγικές και μεταναστευτικές προκλήσεις που να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη είναι απαραίτητη.
    Προσθέτει ότι :
    «Τούτου λεχθέντος, η χρήση βίας από τους διαδηλωτές σ' αυτήν την κατάσταση ήταν απαράδεκτη.
    Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε έθνος έχει το κυριαρχικό δικαίωμα να ελέγχει το έδαφος του, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των ατόμων που επιθυμούν να εισέλθουν τους.
    Ωστόσο, συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τις κυβερνήσεις στην Ευρώπη για να διασφαλίσουν ότι οι κατάλληλες διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής είναι σε θέση να διευκολύνουν την κατάλληλη βοήθεια και την παροχή προστασίας σε όσους έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων γυναικών και των παιδιών. Τέτοιος έλεγχος είναι ένα αναγκαίο σημαντικό βήμα για να καθοριστεί αν οι μετανάστες δικαιούνται διεθνούς προστασίας.
    Είναι επίσης απαραίτητο οι κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση για την καταπολέμηση των περιστατικών κακοποίησης των μεταναστών και των προσφύγων που συμβαίνουν κατά μήκος της διαδρομής της μετανάστευσης μέσα στην περιοχή.
    Συνεχίζουμε επίσης να τονίζουμε ότι πολλοί από αυτούς τους μετανάστες έχουν ξεφύγει από δραματικές συγκρούσεις και ζητούν προστασία γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, ιδιαίτερα εν μέσω πίεσης των χωρών να διασφαλίσουν την ασφάλεια των συνόρων τους».....ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ.
      ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΑ.
      ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΤΕ......Η ΣΦΑΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  15. Κουρουμπλής: Η Ελλάδα έχει ικανοποιήσει το 80% των υποχρεώσεών της στο προσφυγικό....ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΥΡΑ ΤΟΥ!!!,,,ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ HOTSPOT ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!!! ΣΤΟ 100%%%%% ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 101!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Vre toys koymparoys min toys kinigate krima ine xestikane epano toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!...ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ (ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΦΤΗΝΩΝ-ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ), ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ(ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!) -ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ....ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ(?) ...Η' ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ

    http://www.zougla.gr/politiki/article/agrios-kavgas-fountouli-sogor-mesa-sto-evrokinovoulio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΟΡΓΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai stin karyotissa yparxei xwros,i pista moto kros,ti les mixalaki? na toys pame eki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην ανησυχειτε ρε παιδια δεν θα μοιραστουν και τα χωραφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Νομός Σερρών γιατί δεν παίρνει μερικούς? ο δίκαιος κανόνας είναι πάντως ,όποιος έχει τα καλά στου στρατού να παίρνει και τα στραβα αυτής της φιλοξενίας.Όχι μόνο το συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια χαρά ταιριάζετε με τους Σκοπιανούς, εσείς, οι Γιαννιτσιώτες! Της ίδιας λογής (και λογικής) είστε. Να μην το παιδεύουμε άλλο το Μακεδονικό ζήτημα, λοιπόν. Ας διευρύνει η FYROM λίγο τα σύνορά της προς τα κάτω, να σας πάρει αγκαλίτσα εσάς όλους τους χριστιανούς αδελφούς της, να σας κλείσει με τους φράχτες να τελειώνουμε και μ'αυτό. Εμείς οι υπόλοιποι ζούμε στη χώρα του Ξένιου Δία, αν μάθατε κάτι γι' αυτό απ' τους δασκάλους σας, αν σας λέει κάτι η λέξη "φιλόξενος"! Σχετικά με το όργωμα, νωρίς σας έπιασε η προκοπή! Αν οργώνατε και σπέρνατε τα χωράφια σας κατά πως έπρεπε (αντί να καρπώνεστε το αφορολόγητο και να το τρώτε στα σκυλάδικα) δε θα πεινούσατε τώρα και θα ξέρατε να μοιράζεστε το ψωμί σας με τους όποιους αναξιοπαθούντες βρίσκονταν στον τόπο σας, ως καλοί Σαμαρείτες. Αλλά τι λέω; Ούτε οι παπάδες σας, κατά πως φαίνεται, δεν ξέρουν να μεταφράζουν το Ευαγγέλιο, αλλιώς δε θα βάραγαν τις καμπάνες με μίσος για τον συνάνθρωπο: " Ήμουν νηστικός και μου δώσατε να φάω..." είπε ο Χριστός. Όσοι καλοί Χριστιανοί ενδιαφέρονται, ας το ψάξουν. Σπουδαίο κείμενο της Καινής Διαθήκης. Όσο για το δήμαρχο ισχύει κι εδώ η σοφή λαϊκή ρήση: Ό, τι σκατά είναι ο δήμαρχος είναι κι οι ψηφοφόροι! Και μια τελευταία επισήμανση: Μη δεχτείτε στον τόπο σας φέτος την άνοιξη τα χελιδόνια. Οργώστε τις φωλιές τους! Καταστρέψτε τις! Έρχονται απ' την Αφρική κι έχουν πάρει λίγο προς το μελαμψό... Δεν σας ταιριάζουν. Ούτε σας αξίζουν! Κι αν θέλετε να μάθετε τι είμαι εγώ, είμαι μάνα εργαζόμενη, με άντρα άνεργο, με τρία παιδιά και ζω στο νοίκι. Και σκέφτομαι να αναθρέψω ένα προσφυγόπουλο ανάμεσα στα παιδιά μου, ένα απ' αυτά που στέλνει ο Θεός του πολέμου, όποτε χρειαστεί. Για να κάνω τα δικά μου παιδιά μου πλούσια, στην ψυχή και στο ήθος, γιατί στο πορτοφόλι ο πλούτος και η φτώχεια δε μου λένε τίποτα. Κι έχω χεσμένα και τα κράτη και τις κυβερνήσεις τους, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δλδ προτιμάς εσύ μάνα τη φτώχεια με την πλούσια καρδιά? χαχαχα μπες σε ίδρυμα κοπέλα μου τότε.Τι φταίνε τα παιδια σου να ζήσουν στη φτώχεια?

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ τα δικά σου με 60% ανεργία στους νέους τους επιφυλάσεις εύηονο μέλλον.

      Διαγραφή
  23. Κυρια μου δεν εχουμε κανενα απολυτος προβλημα με τους μεταναστες το μεγαλο προβλημα ειναι με την κατανομη τους και σας εξηγω για να καταλαβεται: ειμαι απο ενα χωριο του Κιλκις οπου και εχει δημιουργηθει hotspot ειμαστε περιπου 1400 μονιμοι κατοικοι κι εδω και μια εβδομαδα μας εχουν φερει 6500 προσφυγες-μεταναστες ,τις 2 τελευταιες μερες εχουν αρχισει να εξαφανιζονται απο τις αυλες το χωριου οικοσιτα ζωα (κοτες-κουνελια-περιστερια κτλ) μολις πριν μια ωρα (18:30 04/03/2016) επεστρεψα απο την δουλεια μου και διαπυστωσα οτι μια στοιβα απο ξυλινες παλετες που ειχα πισω απο το σπιτι μου εχουν κανει φτερα,απευθυνθικα στις αρχες και η απαντηση που ελαβα οπως και ολοι οι συγχωριανοι μου που εχουν υποστει κλοπη-φθορα ειναι οτι ως αστυνομια κανουμε το κατα δυναμην και οτι πρεπει να δειξουμε αυτοσυγκρατιση και υπομονη......και σας ρωταω κυρια μου ποσο υπομονη;;;;;;;; η πεινα και οι κακουχιες ειναι κακος οιωνος ποιος μου λεει οτι αυριο μεθαυριο δεν θα μπουν και στα σπιτια μας,δωστε απαντησεις και λυσεις σε αυτο το προβλημα και αφηστε καταμερους την αυτοπροβολη σας ,γιατι εξω απ'τον χορο ολοι χορευταραδες ειστε .Λεμε ΟΧΙ στον ρατσισμο ΑΛΛΑ θελουμε και ιση κατανομη του προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να τους πάνε στο σπίτι του Τσίπρα, του Καμμένου, του Σημίτη (έχει κάτι χωραφάρες στο Κορακοχώρι Ηλείας) και όπου στο διάλο θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να τους πάνε Κολοωνάκι και Εκάλη αν θέλουν. Κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβως!Ξερουν να τους πηγαίνουν μονο σε μερη που τους βολευει!Ειναι δυνατόν να πηγαίνουν 3.000 πρόσφυγες-μετανάστες σε ενα χωριο 1.500 κατοίκων;Τουλαχιστον θα μπορούσαν να τους μοιράσουν σε καποια χωριά του νόμου αφου δεν τους "βόλευε" το στρατόπεδο Φιλιππακου στα Γιαννιτσα,στο οποίο ολως τυχαίως έβαλαν φωτιά κάποιοι για να κριθεί ακατάλληλο!Αν μιλαμε λοιπον για ρατσισμό να τοτε ολη η Ε.Ε ειναι ρατσιστές απο τη στιγμη που κρατάνε κλειστά τα σύνορα τους!Για να μην αναφερθώ στους λόγους για τους οποίους κρατάμε τα δικά μας σύνορα ανοιχτά.Δεν μ'ενοχλουν οι άνθρωποι που αναγκάστηκαν να φύγουν απο τη χώρα τους λόγω πολέμου,μ'ενοχλουν οι μετανάστες που κλέβουν/σκοτώνουν/βιάζουν!Αλλα δυστυχως αυτα δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ,δείχνουν μονο τη μια πλευρά του νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. myathira.wordpress.com

    ΑΘΥΡΑ ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
    Γιατί αντιδρούν οι κάτοικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ασχετο, αλλα για να ξερουμε και τι λεμε η γραφουμε
    πως καταφεραν τα τρακτερ ν' ανεβουν στα 5000 η 10000 ποδια και να οργωσουν τον "αεροδιαδρομο"
    ακομα δεν καταλαβα...
    αιντε και λιγη προσοχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 5.000 και 10.000 ποδια;ποιος τα λεει αυτα ρε παιδια;και ποιον αεροδιάδρομο;πηγαίνετε σας παρακαλω μια βολτα να δείτε με τα ματια σας το μέρος η να προσπαθήσετε να μείνετε εκει έστω για ενα βραδυ και μετα σχολιάστε!δεν εχει καταλάβει κανεις για ποιο λογο αντιδρούν οι κάτοικοι,δεν ειναι ενάντια στους πρόσφυγες αλλα στην κυβέρνηση και στους πολιτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιός αεροδιάδρομος; Ως γνωστόν οι αεροδιάδρομοι βρίσκονται στον αέρα! Στο έδαφος βρίσκονται διάδρομοι απογείωσης, προσγείωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.